Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljesen lecserélődött felállásban készül a hármas Hatchet

0502hatchetMáris nagyban dolgozik harmadik nagylemezén a Bay Area egyik legjobb fiatal thrashcsapata, a Hatchet. Julz Ramosék felállása ismét változott a legutóbbi Dawn Of The End albumhoz képest, viszont karrierjük eddigi legerősebb munkáját ígérik.

Teljesen kicserélődött a Hatchet tagsága Julz Ramos énekes/gitáros mögött a 2013-ban megjelent legutóbbi albumhoz képest, de ez annyira nem meglepő, hiszen a Dawn Of The End is jelentősen más leosztásban készült el, mint a 2008-as Awaiting Evil. A másodgitáros Clayton Cagle, a basszer Kody Barba, a dobos pedig Ben Smith lett, és a csapat már a stúdióban készíti harmadik teljes nagylemezét.

„A gyorsabb, thrashesebb dalok nagyobbat ütnek, mint korábban valaha, miközben a dallamosabb részek fogósabbak lettek, és még pár súlyosabb, lassabb tempóval is kísérleteztünk", mondja az anyagról Ramos. „A feszes határidők ellenére nagyon kellemes meglepetést okozott számomra, hogy mennyire átsüt a dalokon mindenki hozzájárulása, és az új tagok zenei egyénisége is tisztán átjön a hangzáson. Alig várom, hogy megjelenjen a lemez, ez lesz az eddigi legjobb munkánk!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.