Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljesen átdolgozott változatban jelenik meg a Lamb Of God második albuma

0916logMegjelenésének tizedik évfordulója tiszteletére speciális kiadásban jelenteti meg második lemezét, az As The Palaces Burnt a virginiai Lamb Of God. Az albumot újrakeverték és remaszterizálták, és néhány bónusszal is kiegészítették.

„Szerencsések vagyunk, hogy lehetőségünk nyílt hangzásilag felbikázni azt a lemezt, amit én személy szerint a zenekar mestermunkájának tartok", mondja az újragenerálozásról Chris Adler dobos. „A megjelenés óta zavart minket az album hangminősége, mert zeneileg sikerült valamit tökéletesen elkapnunk, de az anyagi lehetőségeink behatároltsága miatt az anyag nem szólt jól. A dalok elvitathatatlanul erősek, és mindig büszkék leszünk rá, ahogy az As The Palaces Burn beindította a karrierünket, és végre megfelelőnek tűnt minden körülmény ahhoz, hogy újragondoljuk az egészet. Így most esélyt adhatunk ennek a nagyon különleges albumnak arra, hogy megfeleljen az eredeti reményeinknek és a benne rejlő igazi potenciálnak."

A tagság még Burn The Priest néven kiadott első anyaga, majd a 2000-es New American Gospel után annak idején az As The Palaces Burn hozta meg az Egyesült Államokban a Lamb Of God áttörését. A lemez a maga idejében több mint 250 ezer példányban kelt el a tengerentúlon, és egyből a legreményteljesebb fiatal metal csapatok közé katapultálta Randy Blythe-ékat.

0916logcAz újrakiadás ebben az esetben tényleg új formát jelent majd: a zenekar felkutatta az eredeti mesterszalagokat, majd az utolsó két lemez producerével, Josh Wilburrel átkeverte és remaszterizálta a teljes, eredetileg Devin Townsenddel felvett 2003-as albumot, amely saját bevallásuk szerint most olyanná vált, mint amilyennek mindig is elképzelték. Emellett egy alapos dokumentum-DVD-t is a hanganyag mellé tesznek majd, rajta visszaemlékező interjúk egész sorával a tagokkal, Wilburrel és Devinnel.

A dallista az alábbi lesz:

01. Ruin
02. As The Palaces Burn
03. Purified
04. 11th Hour
05. For Your Malice
06. Boot Scraper
07. A Devil In God's Country
08. In Defense Of Our Good Name
09. Blood Junkie
10. Vigil
11. Ruin (kiadatlan demó)
12. As The Palaces Burn (kiadatlan demó)
13. Blood Junkie (kiadatlan demó)

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.