Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes World Downfall programmal érkezik Európába a Terrorizer

0115terrorizerIgazi kuriózumot láthatnak a szerencsések idén tavasszal és nyáron Európában: egy lengyel promoternek köszönhetően a kontinensen játszik a legendás Terrorizer, akik az 1989-es World Downfall alapmű tiszteletére az egész lemezt eljátsszák majd a bulikon a megjelenés huszonöt éves jubileuma alkalmából.

Több önálló koncertet és fesztiválfellépést is tervez májusra, illetve júniusra Európában a Terrorizer, akik 1989-es World Downfall alapművükkel minden idők egyik legfontosabb és legkerekebb grindcore/death metal mestermunkáját tették le az asztalra. Amikor azonban az anyag kijött, a banda gyakorlatilag már nem létezett, mivel Pete Sandoval dobos és David Vincent basszusgitáros akkor már sokkal inkább a beinduló Morbid Angelre koncentrált. A zenekar később megújult felállásban jelentette meg Darker Days Ahead című második albumát 2006-ban, de mivel Jesse Pintado gitáros (lásd még Napalm Death) a kiadás előtt alig egy héttel májelégtelenségben elhunyt, turnézni már nem tudtak. A csapat ismét némaságba merevedett egészen 2012 elejéig, amikor is – ismét más felállásban – megjelent a harmadik anyag, a Hordes Of Zombies.

Mivel Pete Sandoval immáron biztosan nem fog visszatérni a Morbid Angelbe, a jövőben vélhetően több ideje lesz a Terrorizer ügyeire, és a mostani turné is ennek köszönhető. A banda felállása teljesen átalakult a legutóbbihoz képest: Pete mellől eltűnt Anthony „Wolf" Rezhawk énekes és Katina Culture gitáros, de a zombis anyagon basszusgitározó Vincent sem muzsikál már a csapatban. Helyükre Lee Harrison gitáros és Sam Molina énekes/basszer került, akiket elsősorban a Monstrosityből lehet ismerni, de Harrison egy ideig az Obituaryben is pengetett. Mivel a World Downfall idén huszonöt éve jött ki, a trió minden bulin elejétől végéig eljátssza majd az anyagot, és ha hihetünk a híreknek, ezzel még nincs vége a sztorinak: 2014 további részére, sőt, már 2015-re is koncerteket szerveznek.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 neal and jack and me 2014-01-16 17:00
"Pete Sandoval immáron biztosan nem fog visszatérni a Morbid Angelbe"

én azt mondom, az a biztos, ami elmúlt... :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.