Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes felépülést várnak az orvosok Nigel Glocklernél

1228nigelNapról napra jobb állapotban van a Saxon dobosa, Nigel Glockler, akit egy agyi aneurizma következtében kétszer is meg kellett műteni decemberben. A 61 éves zenész felépülése után elvileg vissza is térhet majd társaihoz.

„Nigel napról napra jobban van, és remélhetőleg valamikor a jövő hét folyamán hazaengedhetik a kórházból", mondta a dobosról felesége, Gina. „Bizonyos dolgokra még oda kell figyelniük az orvosoknak, így óvatosak, ami jó dolog. A hosszabb távú prognózisok mindenesetre kiválóak, és azt mondják, vissza fog ülni a dobfelszerelése mögé, ha teljesen felgyógyult."

A Saxonnak el kellett halasztania aktuális angliai turnéjának hátralévő állomásait a Saxon, miután Nigelt december 8-án este kórházba kellett szállítani egy agyi aneurizma miatt. Glocklert ezután nem sokkal meg is műtötték, ám ez az operáció nem volt sikeres, így pár nappal később ismét megoperálták. A Saxon egyébként februárra már újrakötötte a lemondott brit dátumokat, de azt egyelőre senki sem tudja, hogy Nigellel vagy beugró dobossal futnak-e majd neki az útnak. A koncertek mindenesetre az aktuális Warriors Of The Road európai turné végét jelentik, amelyen a csapat legsikeresebb lemezeiről, a Wheels Of Steelről, a Strong Arm Of The Law-ról és a Denim And Leatherről játszik.

 

Hozzászólások 

 
#1 vova666 2014-12-29 01:29
Jobbulást!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.