Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Távozott a Children Of Bodomból Alexi gitárpartnere

0530roopeMegvált Roope Latvala gitárostól a finn Children Of Bodom. A zenész 2003-ban került be a csapatba, utódjáról egyelőre nem született döntés, az új album azonban már teljesen elkészült, méghozzá négyesben.

Távozik a Children Of Bodom soraiból Roope Latvala gitáros, aki tizenkét évvel ezelőtt került be Alexi Laihóékhoz Alexander Kuoppala helyére, és utána négy soralbumon, illetve számtalan turnén játszott a bandában. „Mivel nem rossz szájízzel válunk el egymástól, csakis a legjobbakat kívánjuk Roopénak, és köszönjük neki, amiért megoszthattuk vele életünk utolsó tizenkét évét”, áll a Children Of Bodom közleményében. „Reméljók, hogy a rajongók tisztában vannak vele: mindez nincs semmilyen hatással a következő időszak koncertjeire vagy az új nagylemezre, amelyet már eleve négyesben rögzítettünk. Az album elkészült, már a keveréssel és a masztereléssel is végeztünk, baromi súlyos, és készen áll a rajtra!”

A Bodom egyelőre cím nélküli új albuma tehát még idén kijön a Nuclear Blast gondozásában. A finnek legutóbb 2013-ban adtak ki új anyagot Halo Of Blood címmel, amely odahaza, Finnországban aranylemez lett (ott tízezer eladott példány után jár ez az elismerés), de világszerte mindenütt jól fogadta a közönség. Egyelőre nem tiszta, hogy a fesztiválszezonban már nagyban koncertező csapat a koncerteken is négyesben áll-e majd ki a színpadra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.