Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Távozik a Five Finger Death Punch éléről Ivan Moody?

1129ivan Nyolc hónap után első interjúját adta a denveri KBPI rádiónak Ivan Moody, a Five Finger Death Punch frontembere, ám sok örömhírrel nem tudunk szolgálni: Ivan szavai akár úgy is értelmezhetők, hogy az év végén távozik a bandából.

Hidegzuhannyal egyenértékű Ivan Moody friss interjúja, amit egy amerikai rockrádiónak adott. A frontemberről legutóbb tavaly év végén hallottunk, amikor egy – nem első – színpadi összeomlás után ott kellett hagynia a Five Finger Death Punch, a Shinedown, a Sixx: A.M. és az As Lions közös turnéját, majd rehabilitáción vett részt közelebbről meg nem határozott problémái miatt. Noha a csapat elméletileg új albumon dolgozik, Moody szavai akár úgy is értelmezhetők, hogy közös jövőjük már nem nagyon van. „Hogy teljesen őszinte legyek, a Death Punch és én egyfajta keresztúthoz érkeztünk. Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit évek hosszas munkájával elértünk. Most itt az idő, hogy mindenki elinduljon a saját útján, és valami mást csináljon. Szóval az idei év után ott az új bandám, a Villain, és nagyon izgatott vagyok miatta”, fogalmazott Ivan.

A Villainről egyelőre annyit tudni, hogy a Coal Chamberből ismert Miguel „Meegs” Rascon és a Gemini Syndrome-ban játszó Brian Steele Medina gitárosok erősítik benne Ivant, viszont kérdéses, hogy mindez tényleg Moody pályájának végét jelenti-e a Death Punchban. A zenekarnak az idei évre még egy sor lekötött koncertje van, többek között Európában is, azonban ebben a hónapban perelték be kiadójukat, a Prospect Parkot, és azt kérték a bíróságtól, hogy bontsa fel a közöttük fennálló szerződést – vagyis könnyen lehet, hogy abból a bizonyos lemezből jogi okokból egy ideig semmi sem lesz.

Moody helyét a tavalyi pár kiesett bulin az All That Remains énekese, Ivan közeli barátja, Phil Labonte foglalta el. Ivanről köztudott, hogy eleve balhés, hányattatott múlttal rendelkezik, és mentális nehézségei mellett komoly küzdelmeket folytatott a drogokkal és az alkohollal is az elmúlt években. A Five Finger Death Punch ugyanakkor az utóbbi bő tíz év legsikeresebb metalbandája az Egyesült Államokban, és Ivan személyiségének, szövegeinek igen komoly szerepe volt a felfutásukban, így az énekes távozása mindenképpen komoly érvágást jelentene nekik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Szálasihónaljszőre 2017-04-22 13:00
Szomorú ezt látni.
Egyébként benne van a pakliban, hogy Ivan amúgy nem bírja az A-listás csapatokkal járó nyomást. Nem lenne újkeletű a dolog, volt már ilyenre példa.
Lehet az új zenekar sem véletlenül került képbe, arról nem is beszélve, hogy úgy tudom turné közben írják az új lemezt, amit turné végével feljátszanak, majd indul az új turné. Ezt nem lehet bírni hosszútávon...
Idézet
 
 
-3 #4 hülyetrollakinekírok 2017-04-21 17:55
Idézet - Peti:
NYILVÁN ÖSSZE VESZTEK AZON A KÚRVA DELLÁN! NAGY "KÁR" ÉRTŰK. PERSZE ZOLI IS TDUHATTA VOLNA HOVA MEGY AMIKOR LELÉPETT NEMTOM MIT VÁRT "AMERICÁTÓL" HOGY NEM VOLT JÓ NEKI ITHOL.

IGEN EZ AZ SZARJUNK A SZOBA KÖZEPÉRE... NYOMJAD NYOMJQD MÁR NEM SOK KELLL.... OHHHHH
Idézet
 
 
-10 #3 Peti 2017-04-21 14:53
NYILVÁN ÖSSZE VESZTEK AZON A KÚRVA DELLÁN! NAGY "KÁR" ÉRTŰK. PERSZE ZOLI IS TDUHATTA VOLNA HOVA MEGY AMIKOR LELÉPETT NEMTOM MIT VÁRT "AMERICÁTÓL" HOGY NEM VOLT JÓ NEKI ITHOL.
Idézet
 
 
+3 #2 Codename333 2017-04-21 14:15
nem meglepő ez a dolog......így nem lehet turnézni normálisan egy zeneakrral se lemezt készíteni h a a frontember állandóan be van nyomva valamivel....a múltkori baromsága is eléggé kiakasztó volt amikor azt hitte az anyja meghalt.Az parádé volt.....sztem pótolható....főleg ebben a formában nem lesz nagy érvágás Zoliéknak.
Idézet
 
 
+7 #1 revdav11 2017-04-21 14:08
Nagy kár lenne. Minden adottsága megvan, hogy egy jó frontember legyen, csak egy roncs a csávó....

Viszont ha közel 10 év alatt nem javult, sőt romlott a helyzet, akkor nem érdemes szerintem tőle "normális viselkedést" várni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.