Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tavasztól teljes felállással nyomul Howard Jones új zenekara

1024dykTeljes egészében rögzítette bemutatkozó nagylemezét a Devil You Know, az ex-Killswitch Engage énekes Howard Jones, Francesco Artusato szólógitáros (All Shall Perish) és John Sankey dobos (Devolved) közös bandája. A csapat koncertfelállása szintén teljes.

A Devil You Know debütjének producere Logan Mader volt, a keverést pedig Chris „Zeuss” Harris végezte, vagyis a hangzással aligha lesznek gondok. „Ez az a lemez, amit egész életemben el akartam készíteni!”, mondja az egyelőre cím nélküli anyagról Artusato. „Logan nagyon meghajtott minket, kihozta belőlünk a legtöbbet, Zeuss pedig elképesztő megszólalást biztosított neki!” A lemez kiadója a Nuclear Blast lesz, a megjelenés tavasszal várható egy szokásosan impozáns Travis Smith-féle borítóban. A zenekar turnéfelállásában a Bleeding Through basszusgitárosa, Ryan Wombacher és egy Roy Lev-Ari nevű gitáros egészíti majd ki a triót.

Az ötös február 15-én mutatkozik be élőben Anaheimben, utána nem sokkal pedig már turnéznak is az ausztrál Soundwave fesztiválokon.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.