Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tate és az olaszok: tavasszal érkezik a kettes Sweet Oblivion

sweetoblivion_cÁprilis 9-én jelenik meg a Frontiers gondozásában a Sweet Oblivion második albuma, és most meghallgatható róla az első dal. A mikrofonnál továbbra is Geoff Tate áll, ám a háttér változott.

2019-ben jelent meg a Sweet Oblivion első albuma, amelyen – az ábrát leegyszerűsítve – Geoff Tate, a Queensryche egykori énekese tért vissza bandája klasszikus stílusához. A lemez jó fogadtatásra talált, így tavasszal máris érkezik a folytatása, azonban a Frontiers ezúttal másokkal íratta meg az anyagot: míg a debüt a DGM mestere, Simone Mularoni nevéhez fűződött, most Aldo Lonobile gitáros (Secret Sphere, Timo Tolkki's Avalon, Archon Angel) írta meg a dalokat Tate-nek. Mellette Michele Sanna dobos, Luigi Andreone basszer és Antonio Agate billentyűs hallható még a dalokban. „Évről évre több időt töltök Olaszországban, és rabul ejtették a szívemet az olasz emberek meg az itteni kultúra”, mondja a frontember. „Őszintén élveztem a munkát olasz társaimmal ezen a klasszikus metállemezen.”

Egyelőre nem ismert minden részlet a lemezzel kapcsolatban, de az első kislemezdal máris meghallgatható róla Strong Pressure címmel.

 

Hozzászólások 

 
#1 Anomander 2021-02-05 23:06
Ez nem is rossz, meg fogom hallgatni a lemezt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.