Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Taipei Person/Allah Tea: nézd meg a Stone Sour új videóját!

Új videót mutatott be a Stone Sour. A klip a nyáron megjelent Hydrograd lemez egyik húzódalához, a Taipei Person/Allah Tea-hez készült.

0427stonesour

Június 30-án jött ki a Roadrunnernél az új Stone Sour, a banda első albuma Johny Chow basszusgitárossal és Christian Martucci gitárossal. „A zene fantasztikus, több új dalunk is a valaha írt legjobbjaink közé tartozik”, mondta még korábban az anyagról Corey Taylor énekes. „Nagyon erős, és remek keresztmetszete azon különböző stílusoknak, amelyeket olyannyira szeretünk. Van benne a súlyosabb vonalról is, mert ezt is szeretjük, de eközben sokkal hard rockosabb: összességében inkább rock’n’rollos, hardrockos, mintsem súlyos. Még némi punkos íz is rejlik a zenében, meg persze olyan energia, ami tényleg elsöpri és megtizedeli a párhuzamosan megjelenő lemezek javát. És a régi módszerrel vesszük fel: összejövünk mind egy szobában, és együtt rögzítjük a nótákat, mert így benne lesz az az energia, mit egymásból nyerünk. Amolyan modern visszatekintés lesz ez, és garantálom, hogy mindenkit lemészárol majd.”

Az album producere Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther) volt, aki az előző kiadványoknál hangmérnökként dolgozott a bandával. A Hydrograd a legutóbbi dupla konceptalbum, a House Of Gold & Bones első és második részének folytatása. A Taipei Person/Allah Tea 360 fokos klipje megtekinthető, de alább a teljes lemez is meghallgatható, ha még esetleg nem ismernéd.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 nemmondommeg 2017-12-11 18:35
Egészen elképesztően szar. Mennyivel jobb érzés lehet a bandáknak is európai de főleg dél-amerikai közönségnek játszani.
Idézet
 
 
+3 #1 revdav11 2017-12-11 09:16
Egészen elképesztő ez az amerikai közönség...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.