Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősztől végre megkezdi a munkát az új lemezen az Avenged Sevenfold

Az Avenged Sevenfold múlt hétvégén a Metallica által szervezett Orion + fesztiválon játszott Atlantic Cityben, és a csapat egy friss interjú szerint most már végre látja, mikor kezdi meg a munkát a következő nagylemezen. A megjelenés azonban biztos, hogy csak jövőre várható.

„Kicsit otthon voltunk, kipihentük magunkat”, mondta a banda elmúlt hónapjairól és terveiről a québeci Démentièllement Vôtre rádióban Zacky Vengeance gitáros. „A mostani fellépések után pedig még pihenünk egy kicsit a nyáron. Igazából sosem volt olyan nyarunk, amikor otthon lehettünk és lazíthattunk… De amint ennek vége, elérkezik az ideje annak, hogy elkezdjünk dalokat írni, dolgozni az új anyagon. Már nagyon szeretnénk kihozni egy új lemezt… Most még persze csak megkezdjük a dalszerzést. Sosem lehet igazán tudni, hová jutsz, ha belefogsz egyszer, de remélhetőleg megint lesznek majd nótáink, amikre nagyon-nagyon büszkék lehetünk. Aztán felvesszük őket, és ismét jön a turné, lehetőleg inkább előbb, mint később…”

A zenekar ígéreteihez híven bizonyára a következő hónapokban dől majd el az is, hogy tényleges taggá válhat-e a Jimmy „The Rev” Sullivan helyén kisegítő, Mike Portnoyt váltó dobos, Arin Ilejay, akivel az A7X az utóbbi időkben turnézott. „Mindez a dalszerzés során dől el”, nyilatkozta korábban M. Shadows énekes. „Vannak bizonyos fenntartásaink azzal kapcsolatban, amikor egyes embereket hirtelen bevonnak a kreatív folyamatokba, hiszen nem tudhatod, mennyire lesznek elkötelezettek, és mit tudnak letenni az asztalra. Ez nem Arinról szól, egyszerűen csak vannak hasonló tapasztalataink… Olyasvalakire van szükségünk, aki minden tekintetben illik közénk, így keresztül kell mennünk ezen az egészen vele, mielőtt azt mondanánk, hogy a zenekar tagja, és így persze ő is képet kap arról, mibe csöppent. Arin óriási turnédobos, állati jól nyomja a témákat, de a dalszerzés más tészta. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a saját részeit is ugyanilyen jól ki tudja majd dolgozni. Ez lesz számára az utolsó próbatétel, ami után neki is el kell döntenie, szeretné-e ezt az egészet. A következő tíz-húsz évben is ezt fogjuk csinálni, ami azzal jár, hogy egy rakás egyéb dolgot fel kell adnod. Nincsenek családi vakációk, nincs normális családi életed. Neki is el kell döntenie, erre vágyik-e.”

A hatalmas sikert aratott, amerikai listavezető Nightmare lemez utódja tehát 2013 előtt biztosan nem várható.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Tombácz Mária 2012-07-02 18:56
Örülök,hogy a csapat dolgozik!Nagyon várom az új albumot!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.