Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szólókkal pakolja tele új albumát a Linkin Park

Meglepő információt árult el a Linkin Park készülő új albumáról a csapat egyik tagja. A Guilty All The Same című első single ismeretében aligha számított volna erre a többség, de a zenekar új albumán kifejezetten sok gitárszóló szerepel majd…

„Sok gitárszóló van a lemezen”, mondta Brad Delson gitáros a Music Radarnak. „És ezt egy olyan ember mondja, akit annak idején nagyon sokat idéztek épp amiatt, mert azt nyilatkozta, hogy gyűlöli a szólókat. Nem arról volt szó, hogy zenehallgatóként ne szerettem volna a szólókat, de játszani abszolút nem akartam egyet sem, igyekeztem kihúzni magam a dologból… Eleinte úgy éreztem, a dalokba esztétikailag nem szükséges gitárszólókat pakolni. A mostani eresztés egyes dalai viszont szólókért kiáltottak, és most úgy érzem, mindegyikben van is.”

A 2012-es Living Things utódjának címéről és megjelenéséről egyelőre semmit sem tudni, de egyes sejtetések szerint júniusra, amikor a zenekar a doningtoni Download egyik headlinereként játszik, akár ki is jöhet. Ez a buli ugyanakkor nem a friss gondolatokról szól majd: a csapat a világ egyik legfontosabb rock/metal fesztiválján teljes egészében eljátssza majd első nagylemezét, a 2000-es Hybrid Theoryt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kmaker 2014-03-25 15:05
Valamiféle kényszer vihetett rá, hogy kattintsak, és meghallgassam ezt a borzalmat...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.