Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Őszintén úgy gondolom, hogy ez a legjobb lemezünk a Hysteria óta”

Simán csak a zenekar nevét viseli majd a Def Leppard új lemeze, amely a mostani állás szerint valamikor az év második felében kerülhet a boltokba. Phil Collen szerint ráadásul elég komoly eresztéssel jelentkeznek majd.

Néhány éve már arról volt szó, hogy nem feltétlenül lesz több Def Leppard-soralbum, elképzelhető, hogy inkább EP-kben gondolkodik majd minden idők egyik legsikeresebb rockzenekara. Mint Phil Collen gitáros a One On One With Mitch Lafon podcastben elmondta, a terv igazából tényleg ez volt. „Azt mondtuk, felveszünk egy-két dalt egy EP-hez vagy egy single-hez, és már ekkor tizenkét számmal jöttünk ki a stúdióból. Soha korábban nem fordult elő velünk ilyesmi, aminek szerintem a más megközelítés volt a titka: egyszerűen nem volt vesztenivalónk. Nem lihegett a nyakunkban egy lemezcég vagy a menedzsment vagy akárki más, viszont akadt pár ötletünk, amelyek közül mindegyik működőképesnek bizonyult. Másrészt alapesetben mindig találni szoktunk tíz okot arra, miért ne foglalkozzunk tovább egy adott ötlettel, most azonban – a pályánk során először – minden felmerülő ötletnek adtunk egy esélyt. Semmiféle negatív hozzáállás… Én is megdöbbentem, hogy ennyi mindent csináltunk, és őszintén úgy gondolom, hogy ez a legjobb lemezünk a Hysteria óta.”

A Def Leppard tavasszal Európában is turnézik, hozzánk legközelebb Prágában lehet elcsípni őket május 23-án. A nyarat a zenekar egy grandiózus amerikai arénaturnén tölti majd a STYX és a Tesla társaságában, és már decemberre is lekötöttek pár brit arénakoncertet, ahol társult headlinerként lépnek majd színpadra a Whitesnake-kel.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 ujper 2015-04-06 15:24
"...a hülyék pedig azt mondják: ez a legjobbjuk a tényleges legjobbjuk óta..."
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.