Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Őszintén szólva meglepne, ha valaha is csinálnánk még bármit”

1006tbcLegutóbb tavaly turnézott a The Black Crowes, ha pedig a 2010-es, korábbi dalokat újraértelmező Croweologyt nem számítjuk, lemezt utoljára 2009-ben jelentettek meg. És ha hihetünk Steve Gorman dobosnak, ez már így is marad: a georgiai rock'n'rollerek története jó eséllyel örökre befejeződött.

„Szerintem kevés esély van újabb megmozdulásokra, hiába lesz jövőre huszonöt éve annak, hogy megjelent a Shake Your Money Maker", ismerte el az éppen új Trigger Hippy nevű csapatával mozgó Gorman a Rolling Stone-nak. „Tényleg nagyon nyomós okot kellene mondanod ahhoz, hogy turnézzunk jövőre, mert a zenekar nem működik. Mondtam már olyat korábban, hogy tudom, hogy dolgozunk még együtt, meg hogy nem fordulhat elő, hogy nem lesz folytatás – és tévedtem. Most pedig alacsonyabb a valószínűsége annak, hogy ismét csinálunk még együtt valamit, mint valaha. Engem sem igazán érdekel, hogy összejöjjünk egy szobában, és megpróbáljunk Black Crowes-dalokat összerakni. Azt már megcsináltuk, és szerintem mindenki szívesebben foglalkozna most már más dolgokkal. Lehet, hogy egy év múlva másként látjuk majd ezt az egészet, de őszintén szólva meglepne, ha a Black Crowes valaha is csinálna még bármit."

A Black Crowes esetében persze nem példátlan a hasonló jegelés, hiszen a csapat 2002 és 2005, illetve 2010 és a tavalyi bulik között egyaránt inaktív volt, méghozzá hivatalosan is. A Trigger Hippy első lemeze szeptember utolsó napjaiban jelent meg, a Black Crowes lelkét adó Robinson testvérpár, az énekes Chris, illetve a gitáros Rich pedig egyaránt szólólemezekkel jelentkeznek jövőre.

 

Hozzászólások 

 
#2 shmonsta 2014-10-07 00:46
Abban biztos lehetsz, hogy nagyságrendekke l több lemezt adtak, adnak el és nagyságrendekke l több pénz keresnek együtt a koncertezéssel is mint a szóló cuccaikkal. Amúgy meg eddig sem feltétlenül az aktuális piaci viszonyaik szerint iktatták be a szüneteiket. Nem is értem, hogy miért írtad amit írtál. Az vicces, hogy: „Tényleg nagyon nyomós okot kellene mondanod ahhoz, hogy turnézzunk jövőre". A 25 éves évforduló azért elég nyomós. :) Én bizakodok, párszor már bejött.
Idézet
 
 
-1 #1 nekem8 2014-10-06 14:47
hála istennek
ennyit arról a kamuról, hogy milyen sikeres koncerteket nyomtak, meg mennyi lemezt adtak el.. marketinges kamu..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.