Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szergej Bubka magasságaiba jutott a Von Hertzen Brothers

0211vhbNew Day Rising címmel jelenik meg március 24-én, a Spinefarm kiadónál a finn Von Hertzen Brothers új albuma. A címadó szám klipje máris megtekinthető.

2013-ban adott ki legutóbb új albumot a finn Von Hertzen Brothers Nine Lives címmel, és már csak másfél hónapot kell várni a folytatásra, a New Day Risingra. Mikko, Kie és Jonne Von Hertzen a vancouveri The Farm stúdióban rögzítette a lemezt Garth „GGGarth" Richardson producerrel, a Rage Against The Machine és a Biffy Clyro korábbi munkatársával, illetve Randy Staub hangmérnökkel (Metallica, Alice In Chains). A felvételekben természetesen Mikko Kaakkuriniemi dobos és Juha Kuoppala billentyűs is közreműködött a tesók mellett. „GGGarth és Randy személyében végre igazi, a krémek krémjéhez tartó mesterekkel dolgozhattunk", mondja Mikko Von Hertzen. „És most tényleg, eltekintve minden baromságtól: csak a végeredmény számít, és soha életemben nem voltam még büszkébb semmire, amit valaha készítettünk. Közösen egy teljesen új szintre helyeztük a mércét, és csak az idő dönti el, hogy valaha képesek leszünk-e ennél még magasabbra jutni. És itt most tényleg Szergej Bubkát idéző magasságokról beszélek!"

0211vhbcAz album dallistája az alábbi:

01. New Day Rising
02. You Don't Know My Nameű
03. Trouble
04. Black Rain
05. Hold Me Up
06. Love Burns
07. Dreams
08. Sunday Child
09. The Destitute
10. Hibernating Heart

Maga a lemez az előzetes sajtóközlemény szerint egyébként atmoszférikus, intelligens, epikus és progresszív, ám minden korábbi Von Hertzen Brothers-lemeznél melodikusabb, fogósabb. Az alábbi ízelítőből valami talán már meg is állapítható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.