Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szeretem, amikor olyan súlyosak vagyunk, amennyire csak lehet”

Az atlantai Sevendust is megkezdte következő albumának felvételeit. A lemez természetesen súlyosnak ígérkezik, de a tavalyi akusztikus kiadvány melodikus megközelítése is érezhető lesz rajta.

„Egyelőre még egyetlen dalt sem írtunk, de egy héten belül indul a stúdiómunka”, mondta nemrég Morgan Rose dobos az All Access Live-nak. „Ez egy nagyszerű módszer, kifejezetten imádom. Mindig így dolgozunk.” John Connolly gitáros a Loudwire-nek úgy fogalmazott: a legutóbbi akusztikus gyűjtemény után a zenekar éhesen várja, hogy ismét súlyos témákkal foglalatoskodjon. „Sok kemény téma lesz az albumon, de ugyanakkor nagyon dallamos is. Elég sok minden szivárgott át ide azokból a hangulatokból, amit az akusztikus megközelítés hozott ki belőlünk legutóbb, ami szerintem nagyszerű. Én szeretem, amikor olyan súlyosak vagyunk, amennyire csak lehet, de Lajon alapvetően dallamos énekes, és szerintem nagyon élvezi majd az új témáim jelentős részét. Mert ezek olyan súlyosak, amennyire csak lehet, de tényleg melodikusak is emellett. Clint szintén tonnányi demóval rendelkezik, és mindenki készül a munkára. Mindannyian roppantul élveztük az utolsó két lemez elkészítését, amikor ötösben dolgoztunk együtt – ez az első album óta nem volt ránk jellemző. Sokkal hatékonyabbak vagyunk így.”

A Sevendust a tavalyi unplugged gyűjtemény, a Time Travelers & Bonfires előtt legutóbb 2013-ban hozott ki új stúdióalbumot Black Out The Sun címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.