Shock!

május 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szeretek lány lenni a srácok között”

0906lzzyMa már nem kelt különösebb feltűnést, ha egy keményebb kötésű rock/metal csapat élén egy nő énekel, de a mainstream közönség még ma is rácsodálkozik az ilyesmire – nem csoda, hogy a Halestorm is igen jól eladható produkciónak bizonyult az utóbbi években. A zenekar énekesnője, Lzzy Hale egy interjúban elárulta: kifejezetten jól érzi magát nőként egy csak férfiakból álló társaságban.

„Szeretem ezt a helyzetet, de a túl sok ösztrogén néha persze kicsit különössé teszi", mondta a Halestormban betöltött szerepéről Lzzy Hale a Total AC Blognak. „Annyi időt töltök a srácokkal, hogy konkrétan megbolondulok, ha túl sok csaj van körülöttem. Általában nem turnézunk csajokkal, így legutoljára akkor töltöttem sok időt úton egy másik lánnyal, amikor tavaly a Carnival Of Madness turnén játszottunk, és ott volt Amy Lee. A találkozásunk első öt percében csakis cipőkről, pasikról, sminkről dumáltam, mert előjött belőlem mindaz, amiről így soha nem beszélek. A többiek mondták is, hogy más emberré válok, ha Amy a közelben van... De szeretek lány lenni a srácok között, és valahol középen találkozunk. Ők sem vetkőznek ki magukból túlságosan, ráadásul higiéniás szempontból is roppant jól állnak, és összességében mindent nagyon élveznek, amit én is. Ez szerintem abból fakad, hogy együtt nőttünk fel, így rossz értelemben véve soha nem tekintettek csajnak a zenekarban."

Lzzy saját bevallása szerint büszke arra is, hogy sikereivel számos lányt inspirált zenélésre. „Nagyon hízelgő, hogy rengeteg csajt látok, akik jönnek a koncertjeinkre, és zenekart alapítanak, elkezdenek gitározni, dalokat írni. Ezt baromi jó látni. Az én gyerekkoromból hiányzott az ilyesmi – többek között a zenekaromban is ezért vannak csak fiúk, hiszen én is ezt láttam magam előtt. Szuper érzés ott állni a színpadon, és látni ezeket a csajokat. Nagyon büszke vagyok!"

Egyelőre még nem tudni, mikor jelenhet meg az egyik dala után Grammyvel is honorált, 2012-es The Strange Case Of... utódja.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.