Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben kerül a boltokba az In Flames tizenegyedik lemeze

Siren Charms lesz az In Flames új albumának címe. A lemez szeptemberben jelenik meg az Epic kiadó gondozásában, és hihetetlen vagy sem, de már a tizenegyedik anyag lesz a sorban Anders Fridenéktől.

A berlini Hansa Studiosban rögzítette új albumát az In Flames, amely szeptemberben kerül a boltokba Siren Charms címmel. A szóban forgó stúdióban korábban olyan nagyságok dolgoztak, mint David Bowie, a U2 vagy a Depeche Mode, és olyan mérföldkő lemezek készültek itt, mint Bowie Heroes-a vagy Iggy Pop Lust For Life-ja. A zenéről még nem tudni különösebb részleteket, a csapat nem részletezte különösebben, mi várható tőlük, de ez lesz az első anyaguk, amelynek megírásából és feljátszásából már a Jesper Strömblad helyére érkezett Niclas Engelin is kivette a részét.

Az In Flames legutóbbi albuma, a 2011-es Sounds Of A Playground Fading komoly siker volt, Németországban például az eladási listák első helyén kezdett. A Deliver Us című single Svédországban nemrég platina fokozatot ért el, ez 40 ezer eladott példány után jár a maxik esetében (és most már az on-demand szolgáltatásokban regisztrált audió- és videóstreamek is beleszámítanak).

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.