Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben aligha jön Európába a Guns N’ Roses

Újrakötötte félbeszakadt amerikai turnéjának tíz elmaradt állomását az AC/DC, ám mindez alighanem szétzúzza azokat a reményeket, amelyeket a kora őszi európai Guns N’ Roses-koncertekről tápláltunk: W. Axl Rose szeptember 20-áig Angusékkal játszik.

0508acdc

Augusztus 27-én, Greensboróban startol az AC/DC tavasszal félbeszakadt amerikai turnéjának pótszakasza, amelynek során tíz stadionkoncerten a tengerentúlon is W. Axl Rose, a Guns N’ Roses frontembere énekel majd a zenekarban. Mindez azt jelenti, hogy Axl a GN’R augusztus 22-én záruló Not In This Lifetime körútja után öt nappal már ismét színpadon áll majd. Mivel az AC/DC turnéja egészen szeptember 20-áig elhúzódik, így bizonyosan nem valósak azok az értesülések, amelyek már szeptember elejére európai Guns N’ Roses-koncerteket rebesgettek – köztük ugyebár egy esetleges magyar buliról is szó volt a Hajógyárin. Amennyiben tehát a Guns átjön idén a kontinensre, az később lesz, és kizárólag arénakoncertekről lehet szó stadionok helyett. A Shock! úgy tudja, hogy akár így lesz, akár nem, budapesti fellépés biztosan nem várható 2016-ban.

Noha Axl nem csinál titkot belőle, hogy szívesen maradna az AC/DC-vel az idei hátralévő bulikon túlmenően is, Angus Young szerint egyelőre nem született döntés a banda jövőjéről. „Elszántuk magunkat, hogy befejezzük ezt a turnét, ez a fő célunk, és ebben segít nekünk Axl”, mondta a gitáros a múlt héten egy interjúban. „Tudom, hogy nagyon pörgeti ez a helyzet, folyamatosan kérdezi is, hogy csinálhat-e még további bulikat velünk, de egyelőre még nem nagyon tudjuk, mi következik, ha befejeztük ezeket a koncerteket. Ezt a turnét biztosan lejátsszuk." Ugyanakkor rajongói fórumok idézték nemrég Chris Slade dobost, aki vele összefutott híveknek azt mondta: Angus bizonyosan nem gondolkodik a nyugdíjon, vagyis vélhetően lesz folytatás később is, vagy Axllel, vagy mással.

Az Axl/DC május 19-ei bécsi koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
-2 #4 Rossi 2016-06-04 14:47
Jó hamar beigazolódott, amire számítani lehetett..Axl még mindig ugyanaz a seggfej, aki eddig is volt. Továbbra is minden fontosabb neki a Guns-nál, hát meg sem érdemli a bandát...
Idézet
 
 
#3 Gl82 2016-06-02 09:47
Szerintem meg ne menjen ez a GN'R rovására
Ha szívesen maradna Angusékkal akkor ez számomra valami ilyet jelent....
Idézet
 
 
+20 #2 iLane 2016-06-02 09:26
Szerintem simán jöhetne a Guns Európába akkor is ha Axl odaát turnézik. Addig beugorhatna a helyére valaki, pl. Brian Johnson??! :)
Idézet
 
 
+1 #1 lacc 2016-06-02 08:11
"-Mosolyogjatok srácok, rendesen kifizettem a helyemet!"
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.