Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szépen alakul az új Dimmu Borgir lemez anyaga

0818shag2014 elején jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában a norvég Dimmu Borgir új nagylemeze, amelyről egyelőre még nem tudni sokat, de a csapat frissen közzétett szűkszavú facebookos bejegyzése szerint jól halad a munkával.

Viszonylag régóta nem lehetett már hallani a Dimmu Borgirról, a csapat a tavalyi wackeni szimfonikus fellépés óta nem igazán mozgott, de azért nem tétlenkednek: már nagyban készül a következő nagylemez anyaga, amely elég szépen formálódik a háttérben. „A kreativitás az az erő, amely összeköti a látszólag egymással semmilyen kapcsolatban nem álló részleteket", írták a Facebookon a munkáról. Az egyelőre cím nélküli lemez valamikor a jövő év elején jöhet ki a Nuclear Blast gondozásában, és jelen állás szerint a banda továbbra is három hivatalos tagból áll, vagyis a frontember Shagrath, illetve a két gitáros, Galder és Silenoz alkotja a Dimmu Borgirt. Egyelőre nem tudni, hogy a basszustémák és a billentyűk feljátszása erejéig szerepet kaphat-e majd az anyagon az utóbbi pár év két turnézenésze, Terje „Cyrus" Andersen és Geir Bratland.

A Dimmu Borgir a felállásban bekövetkezett komoly személyi változások után 2010-ben adott ki legutóbb albumot Abrahadabra címmel. A zenekar 2011 májusában adott oslói szimfonikus fellépése elvileg szintén kijön valamikor DVD-n Forces Of The Northern Night címmel, de a pontos részletekről egyelőre itt sem tudni semmit.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Nornagest 2014-05-13 00:20
Hát 2014 elején már nehezen:(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.