Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szemlélődő utazásra viszi a hallgatót a lemez, miközben felderíti a tudatalatti csodálatos torzulásait”

Hét teljes év telt el a progmetalos Adagio legutóbbi albuma, az Archangels In Black megjelenése óta. A zenekar júliusban visszatér a folytatással, amelyről most közzétettek egy új számot is.

1205adagio

Ötödik nagylemezét hozza ki július 26-án az Adagio, akik elég alaposan megadták a módját a munkának, hiszen legutóbb hét éve adtak ki friss anyagot. A jövőre érkező új album címe Life lesz, és a Subrahmanya című első single máris meghallgatható róla, igaz, ez még egyelőre csak egy előzetes mix. „Félelem, öröm, szenvedés, szerelem, fájdalom, extázis – mi lenne, ha úgy látogathatnánk meg ezeket az érzéseket, mintha egy kiállításra mennénk a múzeumba?", teszi fel a kérdést a csapat főnöke, Stéphan Forté gitáros. „A Life ilyen szemlélődő utazásra viszi a hallgatót, miközben felderíti a tudatalatti csodálatos torzulásait."

A zenekar jelenlegi tagságát Forté mellett Kelly Sundown Carpenter énekes, Franck Hermanny basszer, Kevin Codfert billentyűs, Guillaume Bergiron dobos és a frissen igazolt Mayline hegedűs alkotja. A Life az ígéretek szerint a csapat klasszikus progos gyökereihez kanyarodik vissza, de lesznek a dalokban modern, többek között keleties és djentes hatások is. A kiadó a Zeta Nemesis lesz, a lemez elkészítését pedig rajongói kampánnyal finanszírozta meg az Adagio.

adagio_cA dallista az alábbi:

01. Life 9:22
02. The Ladder 6:39
03. Subrahmanya 6:55
04. The Grand Spirit Voyage 6:11
05. Darkness Machine 5:42
06. I'll Possess You 5:48
07. Secluded Within Myself 5:33
08. Trippin' Away 6:06
09. Torn 4:37

A már ismert Darkness Machine című dal mellett most a The Ladder is meghallgatható. A banda korábban – még nem végleges keveréssel – már bemutatta a címadó témát is, alább ezt is meg lehet fülelni. Egyelőre még nem tudni, mennyire akarnak majd koncertezni a friss lemezzel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.