Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Száznegyven koncert, 3 millió néző: befejeződött az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéja

Véget ért az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéja. A Magyarországot is kétszer érintő kör brutális sikernek bizonyult.

1029maiden

Tampában, több mint 12 ezer néző előtt zárta múlt héten a Legacy Of The Beast turnét az Iron Maiden. A zenekar világszerte több mint 3 millió rajongónak játszott mintegy száznegyven koncerten, igaz, a világjárvány jó két évre megálljt parancsolt a menetnek, és menet közben így kijött a csapat aktuális stúdióalbuma, a Senjutsu is. A turné kétszer is eljutott Magyarországra, először 2018-ban, a soproni VOLT Fesztiválon, majd idén Budapesten, a Groupama Arénában játszottak.

A Maiden ezután sem pihen, már jövőre belecsapnak a következő menetbe The Future Past Tour néven. Ennek érdekessége az lesz, hogy a Senjutsu mellett elsősorban – de nem kizárólagosan – az 1986-os Somewhere In Time-ra koncentrálnak majd a program összeállításakor. A körút már biztosan átnyúlik 2024-be, de a menetrend még nem teljes: az első ismert dátum június 3-án lesz a finnországi Tamperében, Európa keleti régiójába viszont egyelőre csak két lengyel bulit jelentettek be, mindkettőt a krakkói Tauron Arenába, június 13-14-ére.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.