Shock!

április 21.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Számomra remek alternatíva ilyen típusú heavy metalt játszani”

Szeptemberben jelenik meg a Pänzer második albuma. A Schmier által vezetett csapat felállása jelentősen módosult a három évvel ezelőtti debütáló albumhoz képest.

1207panzer

Send Them All To Hell címmel jött ki 2014-ben a Panzer – később The German Panzer – néven futó csapat debütáló albuma, amelyet a Destruction énekes/basszere, Marcel „Schmier” Schirmer, illetve az Acceptből akkoriban kikerült gitáros és dobos, Herman Frank, illetve Stefan Schwarzmann készített. Azóta Frank távozott tőlük, viszont bekerült a formációba Pontus Norgren (Hammerfall), és bevettek még egy gitárost V.O. Pulver (G.U.R.D., Poltergeist) személyében. Mivel a zenekarban most már svéd és svájci tag is zenél, a nevüket a továbbiakban Pänzerként használják. A második lemez a Nuclear Blastnél Fatal Command címmel, október 6-án jelenik meg, rajta az alábbi dalokkal:

panzer_c01. Satan's Hollow
02. Fatal Command
03. We Can Not Be Silenced
04. I'll Bring You The Night
05. Scorn And Hate
06. Afflicted
07. Skullbreaker
08. Bleeding Allies
09. The Decline (...And The Downfall)
10. Mistaken
11. Promised Land
12. Wheels Of Steel (digipak és bakelit bónusz)

„A zenében van sok Judas Priest és Accept, de egy csomó gyorsabb téma is”, mondta Schmier a Metal Master Kingdomnak a lemezről. „Balladák nincsenek, de szerintem még dallamosabb is ez az anyag az elsőnél. Van egy csomó tényleg nagyon fogós refrén meg ragadós dallammenet, sok nagyszerű szóló, duplázott harmóniák, meg ilyesmik. A felállásváltozás persze mindig nehéz ügy, de a zenekar lényege alapvetően nem változott, minden megy tovább. És nagyon élvezzük is ezt az egészet, számomra remek alternatíva ilyen típusú heavy metalt játszani: lényegre törő metal, ami egyben nagyon németes is. És itt tényleg nincsenek megkötések, azt csinálunk, amit akarunk. Nincsenek komoly elvárások, hogy így meg úgy kell szólnia a zenének, egyszerűen csak dicsőítjük a jó öreg kibaszott metalt.”

A We Can Not Be Silenced című dal máris meghallgatható a tavaly év végén bemutatott Satan's Hollow után.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.