Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szájkaratét vív a „gyenge” Bach és a „rasszista” Nugent

0901bachtedVidám cicaharc kezd kibontakozni az amerikai médiában Ted Nugent és Sebastian Bach között. A legendás gitáros és a Skid Row ex-énekese annak idején egy VH1-os valóságshow-ban dolgozott együtt, és már akkor sem volt felhőtlen a viszonyuk.

„Nagyon szeretem a srácot, hihetetlenül tehetséges, és nagyrészt úriember is, de gyenge", jellemezte Sebastiant Nugent a Radio.comnak. „Gyenge. És nem érti azt a gondolatot, hogy a tested egy szentély, nem érti a felelősség lényegét. Nem érti, hogyan döntik romba az életét azok a mérgek és bűnös élvezetek, amiket egymásra halmoz. Meg persze a kapcsolatait, a házasságát. És a zenei képességeit. Szeretem a srácot, és ha nézi ezt: szeretlek, de amikor a részeg Sebastian Bach vagy, meg sem közelíted a tiszta és józan Sebastian Bachot. Téma lezárva. És ez nem Ted Nugent véleménye, hanem tudományos tény." Bach minderre egyetlen rövid tweettel reagált: „Inkább rasszistának lenni kibaszott gyenge."

A két zenész hűvös viszonya 2006-ig nyúlik vissza, amikor is együtt szerepeltek a VH1 SuperGroup című valóságshowjában, ahol Scott Iannel, Evan Seinfelddel és Jason Bonhammel kellett összehozniuk egy értékelhető zenekart. Noha a műsor a hasonló programok többségének szellemében javarészt előre megrendezett volt, még emögül is elég egyértelműen átsütött, hogy a zenészek tényleg nehezen jöttek ki egymással, a feszültségek pedig rendre Bach körül összpontosultak. A sosem kertelő Nugent már akkor sem rejtette véka alá, hogy mi a véleménye Sebastian életstílusáról, Bach pedig azokkal a szokásos érvekkel vágott vissza, amikkel a gitárost támadni szokták. „Hogy őszinte legyek, Ted politikai nézetei beárnyékolják, mennyire nagyszerű gitáros", mondta pár évvel később az énekes. „A zenéje nagyszerű, de rengeteg ember undorodik tőle, mert nem szeretik a fegyvereket meg a rasszista nézeteket. Ő pedig olyan dolgokat mond, amik mintha csak az '50-es évekből származnának. Az emberek ma már nem így gondolkodnak, ez a hozzáállás nem számít elfogadhatónak. Sajnálom ezt, mert imádom a zenéjét, és amúgy meg pokolian vicces arc. De annyira rámenős a nézeteivel, hogy ettől már nem szórakoztató."

Folytatás bizonyára lesz még, mi csak annyit tennénk hozzá, hogy Bach állítólag egy ideje már nem iszik, Nugent pedig rendre cáfolja, hogy rasszista lenne.

 

Hozzászólások 

 
+1 #7 Sárvári Gábor 2014-09-02 14:03
Gondolom a faszi izomból keresztény is. Mi?
Idézet
 
 
+4 #6 TelekiPál 2014-09-02 08:15
Szóval Nugent előszeretettel niggerezik?
Idézet
 
 
+2 #5 nekem8 2014-09-01 17:40
Idézet - BSND:
"Az emberek ma már nem így gondolkodnak, ez a hozzáállás nem számít elfogadhatónak."
Az emberek így gondolkodnak, itt van rá bizonyítékként Ted Nugent. Véleményszabads ág van. Ha ez Bachnak nem tetszik, az az ő dolga, de ne mondja meg, hogy másnak mit szabad mondania és mit nem.

Jajj...
Idézet
 
 
+5 #4 shmonsta 2014-09-01 16:31
Nugentet sajnos már nem lehet annyival elintézni, hogy kicsit másképpen gondolkodik. Valami elszakadt nála már jó ideje. Konzervatívnak szokták mondani, pedig ő már egy szélsőséges, rasszista, szociopata, Valamiféle pszichés torzulással rendelkezik amitől valami elképesztő felsőbbrendűség i komplexusa van. Mindennel túlzásba esik.
Idézet
 
 
+1 #3 sanyi 2014-09-01 15:15
Fú, vazzeg...
Idézet
 
 
#2 BSND 2014-09-01 12:04
"Az emberek ma már nem így gondolkodnak, ez a hozzáállás nem számít elfogadhatónak."
Az emberek így gondolkodnak, itt van rá bizonyítékként Ted Nugent. Véleményszabads ág van. Ha ez Bachnak nem tetszik, az az ő dolga, de ne mondja meg, hogy másnak mit szabad mondania és mit nem.
Idézet
 
 
+9 #1 queensryche999 2014-09-01 10:53
Láttam azt a showt és pont a nyáron néztem újra. Bach egy csupaszív gyerek, de szó szerint gyerek. Egy infantilis és alapvetően egoista, a dicső rocksztár-múltban élő csóka, akinek egy hullámvasút az egész személyisége. Van ennek pozitív oldala is, azt például imádom, amikor Seb a zenéről, valami új zenei felfedezéséről, vagy épp zenei hatásáról (khm: például Ted Nugent) nyilatkozik, nem beszélve a saját anyagokat. A már-már naiv lelkesedése magával ragadó tud lenni.

Ez persze nem kisebbíti Ted "érdemeit".
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.