Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősz elején jelenhet meg a Metal Church visszatérő albuma

Megkezdte a munkát új nagylemezén a nemrég újjáalakult US power metal legenda, a Metal Church, akik a főnök Kurdt Vanderhoof gitáros stúdiójában dolgoznak az anyagon. Az egyelőre cím nélküli album valamikor nyár végén, ősz elején jelenhet meg Kurdt saját cégénél, a Body Of Worknél.

Új albumát rögzíti a 2012 őszén három év szünet után újjáalakult Metal Church a főnök, Kurdt Vanderhoof gitáros stúdiójában, az English Channelben, Washington államban. Az egyik legalapvetőbb amerikai power metal csapat aktuális felállásában Ronny Munroe énekel, Kurdt mellett Jay Reynolds gitározik, Steve Unger basszusgitározik és a Savatage-ból ismert Jeff Plate dobol. Az új album valamikor nyár végére vagy ősz elejére várható, és Kurdt saját cégénél, a Body Of Work Recordingsnál jelenik majd meg.

A Metal Church utolsó albuma 2008-ban jelent meg This Present Wastelands címmel. A zenekar január végén adta az újjaáalakulás utáni első koncertjeit a 70.000 Tons Of Metal luxushajón. Az alábbi videóban bele lehet tekinteni, mire képesek manapság.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2013-03-18 20:32
Én mindet szeretem, kihagytad a Hanging in the Balance-ot orbitális az is, meg a debüt, The Dark. Még a 2 újat is sokat hallgattam, Present Wasteland meg Weight of the World. Egyik alap kedvencem a banda
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2013-03-18 10:53
Hát kíváncsi leszek, mert az első lemezeik elég jók voltak. Különösen a debüt, a Blessing in Disguise és a The Human Faktor. Az újabb kori albumaik sajnos nem érték el ezt a mércét.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.