Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

System Of A Down: „pozitív ok” miatt nem képesek elkezdeni a zenélést

John Dolmayan, a System Of A Down dobosa nemrég elindított egy haknicsapatot, amire jó oka van: nem elégedett azzal, hogy a 21. század egyik legfontosabb rock/metal zenekara még mindig nem képes összekapni magát. Ugyanakkor emellett rejtélyes pozitív hátráltató tényezőkről is beszélt…

„Nem igazán vagyok elégedett azzal, ahol most tart a zenekar”, mondta Dolmayan a Loudwire-nek. „Nagyon-nagyon régen készítettünk már lemezt, és kissé elegem van már abból a hozzáállásból, hogy rendben van ez így. Mert nincs rendben. Részemről semmiféle ego-kérdés nincs ebben: nem írok dalokat, szóval nem aggaszt, hogy ki írja majd a nótákat, én egyszerűen csak készen állok. Kérem a vásznat, hogy festhessek rá, így nézem ezt az egészet. Szóval nekem könnyebb, de hát egy művész, egy dalszerző esetében sok érzelem van a képben, és van az emberben félelem is, ha valamit régóta nem csináltál. Ismét összejöjjünk és közösen dolgozzunk? Hiszen más emberek vagyunk, utoljára 2005-ben voltunk együtt a stúdióban. Mennyi is az, kilenc év? Lassan kezdünk olyanok lenni, mint a kibaszott Eagles, tizenöt év telik, el mire összehozunk egy lemezt… Engem ez nagyon zavar. De próbálom a tőlem telhető lehetséges legtöbbet megtenni, hogy megértsem: rengeteg mindent meg kell oldani annak érdekében, hogy készíthessünk valami nagyszerűt. Ha pedig a végeredmény nem fantasztikus, tényleg nem kell megcsinálni.”

A dobos szavai szerint a System Of A Downban továbbra is akadnak feszültségek, ugyanakkor jelenleg nem feltétlenül ezek gátolják a munkát. „Létezik olyan hozzáállás, ami irritáló, és amin mindezidáig nem sikerült túllépnünk. Több kommunikációval remélhetőleg sikerülni fog, márpedig egyre többet és többet kommunikálunk. Talán így majd leomlanak a falak, és visszatérhetünk ahhoz, amiért itt vagyunk, vagyis a zenéléshez. Már elkezdhettük volna a dolgot, de inkább a halasztás mellett döntöttünk olyan személyes okokból, amiket nem áll módomban itt most részletezni. Pozitív dologról van szó, csak ennyit árulhatok el. Olyan könnyen stúdiózhatnánk, mint ahogyan itt most beszélgetünk, de valami nagyon pozitív miatt ez jelenleg nem lehetséges. Maradjunk ennyiben, hadd találgassanak az emberek, mi lehet az…”

 

Hozzászólások 

 
+2 #6 Zsolti 2014-07-07 09:47
Szerintem kizárt, hogy közepes teljesítménnyel jöjjenek ki. Ha lesz új lemez, az ütni fog, ahogy az eddigiek is.
Az ő lemezeik tartoznak szerintem azon nagyon kevesek közé az elmúlt 15 évből, amikre klasszikusként fogunk nézni 30 év múlva. Már most is azok.
Idézet
 
 
+3 #5 Andris 2014-07-05 14:49
Ők csinálták a legjobban! A csúcson vonultak vissza!
Lehet, hohgy tényleg nincs bennük több egy közepes lemeznél.
Idézet
 
 
+10 #4 ADIZS 2014-07-05 11:46
Most már lassan le lehetne akadni a Systemről, soha a büdös életbe nem fognak új albumot kiadni, meg őszintén szólva is, már minek. Nem hiszem, hogy egy középszerű albumnál többre lennének képesek, de ne legyen igazam.
Idézet
 
 
+12 #3 revdav11 2014-07-05 10:56
Én a leginkább Johnt és Shavot sajnálom, mert 99% hogy Daron és Serj között van valami gebasz. Vagy csak Serj miatt, de hogy a hatalmas szólókarrierist a benne van az tuti.
Idézet
 
 
+1 #2 Khold 2014-07-05 09:46
Dehogy... csupán bejelentik, hogy a fél csapat kámingáutol, mert az manapság már mennyire pozitív... -.-
Idézet
 
 
+13 #1 Zsolti 2014-07-05 09:15
Pozitív dolog? Gyereke lesz valamelyiküknek ?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.