Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

System helyett all-star feldolgozáscsapattal múlatja az időt Dolmayan

0617dolmThese Grey Men névre hallgat az a projekt, amelyet a System Of A Down dobosa, John Dolmayan hozott össze. A formáció főleg feldolgozásokat játszik majd, és turnézni is szeretnének.

Tényleg nagyon unhatja a System Of A Down tétlenségét John Dolmayan dobos, aki kickstarteres kampánnyal kíván életet lehelni egy These Grey Men nevű új bandába. A csapat ezúttal nem saját darabokkal futna rá a pályára, hanem többek között Radiohead, Outkast, David Bowie és egyéb feldolgozásokkal, és John mellett természetesen más, neves muzsikusok alkotnák. A névsor egyelőre nem ismert, egyedül James Hazley-ről, a Cockeyed Ghost nevű formáció korábbi tagjáról tudni, hogy csatlakozott Dolmayanhoz, de hát ő meg pont totál ismeretlen.

„Óriási zenerajongó vagyok, az iPodomon több mint tízezer dallal, és vallásos fanatizmussal hallgatom ezeket", mondja John. „Gyakran áthangszerelem a fejemben a melódiákat, vagy azon járatom az agyamat, mennyire jó lenne játszani néhány kedvencemet. Ez vezetett el végül a feldolgozáslemez ötletéhez. A hangzást illetően úgy gondolom, mindenképpen lesz egy rockos érzete a dolognak, de nem hagyjuk, hogy bármiféle stílusmegkötés behatároljon minket. A rajongók stílusok és hangzások bőséges tárházával szembesülnek majd."

Mennyivel szívesebben szembesülnénk már végre a stílusok és hangzások bőséges tárházával egy új System lemezen...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.