Shock!

június 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

System Of A Down: „Csinálni fogunk egy új lemezt egy bizonyos ponton”

Biztos, hogy lesz valamikor új System Of A Down album, csak még azt nem tudni, mikor – mondta el a banda dobosa egy friss interjúban. A System addig is idén nyáron az európai fesztiválokon koncertezik.

„Csinálni fogunk egy új lemezt egy bizonyos ponton”, szögezte le John Dolmayan dobos a KROQ nevű Los Angeles-i rádióállomásnak adott interjúban. „Csak azon múlik, mikor döntjük el négyen, hogy itt az ideje. Nem akarjuk, hogy valaki csak azért lásson neki a munkának, mert a többiek azt akarják. De mind meg szeretnénk csinálni, mert mindannyiunk számára ez a helyes. És én sem akarnék nekilátni elkészíteni egy albumot, ami nem a lehető legtökéletesebb formában mutatja meg, mink van. Ha beerőltetsz a stúdióba egy zenekart annak ellenére, hogy még nem készültek fel erre, akkor valószínűleg közepes végeredményt fogsz elérni.”

Dolmayan és Shavo Odadjian basszer tavaly több olyan nyilatkozatot tett, amelyekből azt lehetett kiolvasni: a System gyakorlatilag egyedül Serj Tankian énekes szólóelfoglaltságai miatt nem stúdiózik. Serj ugyanakkor nyáron még azt mondta: ő először inkább egy válogatást hozna ki a bandától, amelyre akár néhány kiadatlan téma is felkerülhetne.

A System Of A Down 2006 végén meghatározatlan időre vonult pihenőre, a feloszlás szó használatát azonban mindannyian feltűnően kerülték. Hosszas szünetet követően 2010 novemberben jelentették be visszatérésüket, majd a következő évtől fogva mind Amerikában, mind Európában hatalmas sikerrel koncerteztek. A csapat naptárában idén egyetlen hollywoodi buli és több európai nyári fesztivál szerepel. Ezek közül az első augusztus 7-én lesz az oroszországi Anapában. Hozzánk legközelebb jelenlegi állás szerint 14-én, a prágai Aerodrome-on vagy 16-án, az ausztriai St. Pöltenben rendezendő Frequencyn lehet őket megnézni.

 

Hozzászólások 

 
+1 #11 Equinox 2013-03-25 08:18
Idézet - revdav11:
Hallgasd meg a Scars on Broadway nevű együttes lemezét (a gitáros Daron együttese). Na Ő az aki miatt mindíg is lesz remény, mert az én szememben a legjobb dalszerző. Igaz a hangja annyira nem jó, mint Serjé (volt), de hatalmas számokat ír az ember még ma is.(Nemsokára jön ki a 2. SoB lemez, amit elvileg már el is készített otthon EGYEDÜL a stúdiójában úgy, hogy mindent ő játszott fel, sob, gitár, basszus stb.)


Na jó, erről a projektről még nem is hallottam, de 1x utánanézek.
Idézet
 
 
0 #10 revdav11 2013-03-24 21:42
[quote name="Equinox" kiírták már a lényeget magukból

Azért ezzel vitatkoznék. Hallgasd meg a Scars on Broadway nevű együttes lemezét (a gitáros Daron együttese). Na Ő az aki miatt mindíg is lesz remény, mert az én szememben a legjobb dalszerző. Igaz a hangja annyira nem jó, mint Serjé (volt), de hatalmas számokat ír az ember még ma is.(Nemsokára jön ki a 2. SoB lemez, amit elvileg már el is készített otthon EGYEDÜL a stúdiójában úgy, hogy mindent ő játszott fel, sob, gitár, basszus stb.)
Idézet
 
 
+1 #9 Equinox 2013-03-24 15:51
Idézet - revdav11:
Szívem szerint Serjt páros lábbal rúgnám tökön, mert a Systemmel ellentétben az ő szólócuccai tényleg alig érdekelnek valakit. Daron nélkül nem lenne sehol. Mondjuk már rég letettem arról, hogy valaha is hallok a kedvenc együttesemtől új albumot, de ha meg is csinálják, akkor is jóval visszafogottam lesz és nem is lesz annyira kemény.

De Serjt télleg nemértem ő is közeledik az 50 felé. Mikor akar új SOAD lemezt csinálni 70 évesen?

szerintem már a Hypnotize, Mezmerize dupla sem volt jó. Nem is kell sokat várni a visszatéréstől. Toxicity zseniális, előtte meg fasza amit műveltek, de ez egy ilyen banda, kiírták már a lényeget magukból
Idézet
 
 
+1 #8 csekeferi 2013-03-24 12:39
Idézet - Messire:
Ezzel nyilván kisebbségben vagyok, de számomra az egy Scars on Broadway lemez önmagában többet ért, mint Serj szólómunkássága összesen.


Nem vagy kisebbségben.:)
Serj eddig mind a 3 alkalommal leverte a System által magasra rakott lécet. Egyedül a Left of Center című dallal sikerült felidéznie a varázslatot...

És azt se feledjük el, hogy a SOAD zenei agya Malakian volt! Ettől függetlenül a Malakian/Tankian szerzőpárost bűn volt szétcincálni, bármi is volt az oka...
Idézet
 
 
+5 #7 Messire 2013-03-23 15:04
Ezzel nyilván kisebbségben vagyok, de számomra az egy Scars on Broadway lemez önmagában többet ért, mint Serj szólómunkássága összesen.
Idézet
 
 
+2 #6 revdav11 2013-03-23 13:45
Szívem szerint Serjt páros lábbal rúgnám tökön, mert a Systemmel ellentétben az ő szólócuccai tényleg alig érdekelnek valakit. Daron nélkül nem lenne sehol. Mondjuk már rég letettem arról, hogy valaha is hallok a kedvenc együttesemtől új albumot, de ha meg is csinálják, akkor is jóval visszafogottam lesz és nem is lesz annyira kemény.

De Serjt télleg nemértem ő is közeledik az 50 felé. Mikor akar új SOAD lemezt csinálni 70 évesen?
Idézet
 
 
+1 #5 Messire 2013-03-22 22:18
"Serj ugyanakkor nyáron még azt mondta: ő először inkább egy válogatást hozna ki a bandától, amelyre akár néhány kiadatlan téma is felkerülhetne." Mindig is Daront tartottam hitelesebbnek, ezek szerint joggal. Válogatásokra aztán okvetlenül szükség van, persze, a paraszt azt is megkajálja.
Idézet
 
 
+3 #4 cs9 2013-03-22 22:01
Csak nehogy ilyen metallica féle unott hakniba mennyen át ez az egész és egy esetleges jó lemez rovására mennyen a dolog!! nem értem mért kell húzni halasztani! Nagy Slipknotos vok de őket sem értem. Nem igaz h ott sem lehetett ennyi idő alatt feldologzni Paul Gray Halálát.Elhiszem rossz dehát....pont ettől két bandától várok már valamit de sosem lesz semmi ha így megy ez tovább!
Idézet
 
 
0 #3 kéjsóvár bohóc 2013-03-22 13:21
Slipknot effektus! Inkább a korai lemezek!
Idézet
 
 
-2 #2 Vanishpower 2013-03-22 13:11
Én nem láttam őket élőben még, de ami lejött a hd minőségű koncertfelvétel ekből az az, hogy Daron már jobban énekel mint Serj, viszont rohadtul feszetlenül gitározik. A gitár inkább szól tisztán mint torzan. Serj nem tudja elénekelni a saját számaikat. Nagyon szeretem a SOAD-ot, de tényleg kiégett belőlük a tűz, vagy csak ülnek a babérjaikon.
Idézet
 
 
0 #1 kiezte 2013-03-22 12:29
Ezek meg még mindig úgy csinálnak,minth a bárkit is érdekelnének 2013-ban. lásd Slipknot...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.