Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sweet Oblivion: meghallgatható Geoff Tate új projektjének névadó dala

Sweet Oblivion néven fut az a projekt, amelyben Geoff Tate egyesítette erőit Simone Mularonival. A zenekar első lemeze júniusban jelenik meg, és most meghallgatható róla a névadó szerzemény.

geoff_tate_k2015_01

A jelek szerint Geoff Tate is bekerült abba a körbe, ahonnan a Frontiers kiadó összeválogatja stúdióprojektjeit. A Sweet Oblivion nevű formációban a Queensryche volt frontembere mellett a kiadó egyik sokat foglalkoztatott gitáros/basszer/dalszerzőjét, a DGM agyát, Simone Mularonit találjuk, akikkel Emanuele Casali billentyűs és Paolo Caridi dobos játszik együtt. A zenekar dallamos metalt játszik. „A sweetoblivion_cFrontiers keresett meg az ötlettel, én pedig örömmel ragadtam meg az esélyt", mondja Tate. „Ez egy nagyon szórakoztató album, és szerintem sok rajongónak tetszeni fog, aki szereti a régi Queensryche-ot."

A projekt nevét viselő albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. True Colors
02. Sweet Oblivion
03. Behind Your Eyes
04. Hide Away
05. My Last Story
06. A Recess From My Fate
07. Transition
08. Disconnect
09. The Deceiver
10. Seek The Light

A produceri feladatokat maga Mularoni látta el. A True Colors című nyitószám már ismert, most a Sweet Oblivion is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#2 a.magyar 2019-05-02 06:46
Deja vu érzése lehetett Tatenek,mikor felénekelte ezt a dalt,mivel a refrént egyszer már breaking the silence-ként elsütötték korábbi kistársaival.:-))))Mularoni kicsit túlzásba vitte a kvinzrájk filinget!!!!:-))))
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2019-05-01 09:58
Mondom én, hogy jó lesz ez, a hangzás is tetszik azzal a sok gitárral. 25 éve nem csinált/játszott ilyen klassz muzsikát Tate. Mularoni meg végre felkerül arra a szintre, ahova való, és már nagyon régóta megérdemel. Sokkal többen megismerik majd a nevét, mint eddig a DGM-mel. Fogja kapni az extra ajánlatokat, nincs kétségem. Csak nehogy elszerződjön valami nagy név mellé (vagy pl. a TSO-ba) epizodistának.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.