Shock!

december 16.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Svéd frontembert igazolt Khan helyére a Kamelot

Európai énekest választott Roy Khan helyére a Kamelot: Thomas Youngbloodék a harminc éves, svéd Tommy Kareviket állították a mikrofonhoz, akit a Seventh Wonder nevű csapatból lehet ismerni. Karevik vendégénekesként már felbukkant a banda tavalyi Pandemonium világturnéján.

A Kamelot mintegy nyolcszáz jelentkezőből választotta ki Tommy Kareviket. A sorban állók között számos ismert énekes is volt. „Nagyon megtisztelő, hogy új tagként csatlakozhattam a családhoz", mondja az új torok. „Alig várom, hogy közösen nyissunk új fejezetet a Kamelot történetében. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy mindez hatalmas felelősséggel jár, és úgy emberileg, mint szakmailag hatalmas kihívást jelent számomra ez a pozíció. Azonban mindenkit biztosíthatok róla, hogy mindent beleadok majd." Karevik leszögezte: kamelotos elfoglaltságai nem jelentik a Seventh Wonder sztori befejeztét, és ő is a zenekar tagja marad.

A banda már dolgozik is az új, konceptuális jellegű nagylemezen, amelyet szimfonikusabbnak, dallamosabbnak ígérnek az előző pár albumnál, valahol a 2001-es Karma és a 2005-ös The Black Halo vonalán, és ha hihetünk a főnök Youngbloodnak, produkciós szempontból is mérföldkövet jelent majd a Kamelot karrierjében. Előtte azonban még vár rájuk egy észak-amerikai turné a Nightwish előzenekaraként szeptemberben és októberben.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Equinox 2012-06-24 21:23
Jó lesz ez a fiú
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.