Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik a Skid Row, hamarosan jön az első új EP

Már stúdióban dolgozik a Skid Row hosszú évek óta első kiadványán. A United World Rebellion – Chapter 1 minialbum az első lesz abban az EP-sorozatban, amit a New Jersey-i hard rock csapat a következő időszakban kiadni tervez. A pontos megjelenést egyelőre nem tűzték ki, de áprilisban már turnézni akarnak az anyaggal, így valószínűleg nem kell sokáig várnunk.

Az egykori Black Label Society dobos Mike Froedge tulajdonában lévő atlantai Open Sky stúdióban kezdte meg a munkát a Skid Row az új dalokon, amelyek valamikor a következő hónapokban láthatnak napvilágot egy United World Rebellion – Chapter 1 című EP-n. Ezt később további EP-k követik majd teljes nagylemez helyett, vagyis Dave „The Snake” Sabo gitáros saját csapatánál is keresztülvitte azt a megoldást, amit menedzserként a Downnál is ő talált ki. A pontos megjelenésről egyelőre nincsenek információk, az azonban már biztos, hogy áprilisban a Skid Row Nagy-Britanniában turnézik, vagyis jó eséllyel tavasszal kijöhet az anyag.

A zenéről Sabo korábban annyit árult el, hogy az igen súlyos, és számos dal az 1991-es Slave To The Grind mestermű hangulatát idézi. Az EP-k kiadója az Egyesült Államokban valószínűleg a Megaforce lesz, az európai megjelenésről a banda a Nuclear Blasttel és a Universallal is tárgyalásokat folytat. A mikrofonnál természetesen továbbra is Johnny Solinger áll.

A Skid Row legutóbbi albuma, a Revolutions Per Minute 2006-ban jelent meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.