Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stronghold: a második új dalt is bemutatta a Testament

Október 28-án jelenik meg a Testament új nagylemeze, a The Brotherhood Of The Snake. A zenekar ősszel az Amon Amarth társaságában turnézik Európában, és most bemutatták a Stronghold című új dal speciális, 360 fokos videóját is.

0208testament

Mint egy friss interjúból kiderült, elképesztően stresszesen készült el a Testament új albuma, de a lényeg, hogy a zenekarnak sikerült a munka végére járnia. Most bemutatták a címadó szám szöveges videóját is a The Brotherhood Of The Snake-hez, amely zeneileg igen súlyosnak ígérkezik, még az ő szintjükön is. „Nagyon-nagyon jól sült el a dolog, roppant elégedett vagyok vele”, mondta az albumról nemrég Eric Peterson gitáros. „Változatos, de epikus is a lemez, és mentes mindenféle kommersz jellegtől. Harminc évnyi zenerögzítés és annyi különböző eljárás kipróbálását követően szerintem most rátaláltunk egy nagyon metalos formulára. Szerintem azoknak a metalrajongóknak szól az album, akik nem pusztán annyit néznek, hogy valamiben thrashes ütemek meg riffek vannak, hanem átfogóan, minden apróságra odafigyelnek. Nagyon sok minden történik ezekben a dalokban, és már ugye a cím is arra utal, hogy van az egésznek valami mélysége, és nem merül ki annyiban a dolog, hogy satan’s death vagy kill ’em all. Na jó, nem, a Kill ’Em All gyilkos, bocsánat. De érted, mire gondolok.”

testament_cA Brotherhood Of The Snake-re az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Brotherhood Of The Snake
02. The Pale King
03. Stronghold
04. Seven Seals
05. Born In A Rut
06. Centuries Of Suffering
07. Neptune's Spear
08. Black Jack
09. Canna-Business
10. The Number Game

A Juan Urteaga, illetve Eric Peterson és Chuck Billy producerkedése mellett készített lemez borítóját Eliran Kantor álmodta meg, a keverést és a maszterelést pedig Andy Sneap végezte. A Testament október végétől az Amon Amarthtal turnézik Európában. Júliusi rockmaratonos koncertjükről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
-7 #5 Kevlar 2016-10-14 09:16
Idézet - lui klemente:
Csináljatok szebbet, jobbat, karcsú magasabbikat :)i

Kretén.
Idézet
 
 
+2 #4 blackmagic 2016-10-14 09:02
Nekem nagyon bejön! Érzek benne egy kis gathering vonalat, amit a formation-nel ötvöztek. És az energia a régi, izzadságszag nélkül.
Idézet
 
 
+4 #3 lui klemente 2016-10-13 20:51
Különben már elérhető az egész lemez zenekutatóknak és gyűjtőknek szánt portálokon :) Bogyó és Babóca: az egész lemezt kell végighallgatni...Ez a műfaj ilyen., vannak bizonyos korlátai. De így is igencsak változatos lett. Csináljatok szebbet, jobbat, karcsú magasabbikat :) Szerintetek milyen az olyan zene, ami nem unalmas és ötlettelen, kiszámítható?.Példákat kérünk írjátok le ide...Köszi
Idézet
 
 
-2 #2 Bogyó és Babóca 2016-10-13 18:07
Ez elég nudli, unalmas,ötlette len, kiszámítható. Valakinek hiányzik egy tökugyanolyan huszadik Testament lemez?
Idézet
 
 
+7 #1 notreadam 2016-10-13 15:34
Nem világmegváltó, de sokan csak álmodoznak erről a szintről, nekem tetszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.