Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stroke-ot kapott Jon Oliva

0602olivaMég áprilisban stroke-on esett át Jon Oliva. A Savatage és a Trans-Siberian Orchestra agya csak most hozta nyilvánosságra a hírt, és saját bevallása szerint már lényegesen jobban van.

„Nem volt annyira komoly a dolog, mint amilyen lehetett volna”, írta a Facebookon Oliva, amikor nyilvánosságra hozta, hogy áprilisban stroke-ot kapott. „Viszont ugyanolyan fizikai kihívásokkal szembesültem a lábadozás során, mint amilyeneket legtöbbször összekötnek a stroke-kal. A fizikoterápiának és a rehabilitációs foglalkozásoknak köszönhetően visszanyertem a normális állapotomat, és most már ismét késznek és magabiztosnak érzem magam ahhoz, hogy új zenéket rögzítsek. Mondanom sem kell, ez a traumatikus egészségügyi probléma igazi megvilágosodást jelentett számomra… Na igen.”

Oliva korábban köztudottan nagyon keményen ivott, és bizonyára brutális túlsúlya sem járult hozzá ahhoz, hogy makulátlan fizikai állapotban legyen. Ugyanakkor mint mondja, az élmény hatására hátralépett egyet, és összeszedte magát.

Jon a tavalyi év folyamán egy dupla lemezen dolgozott, amit bevallása szerint minden Savatage-, Pain-, TSO- és Dr. Butcher-rajongó élvezni fog. Az anyag dupla formátumban jön ki valamikor a közeljövőben (vélhetően 2017-ben), de még nem tudni, milyen néven.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 mrataxi 2016-07-28 13:51
Jó egészséget kívánok a mesternek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.