Shock!

július 06.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Storm: új szólódal a Nightwish énekesnőjétől

Storm címmel közzétette új szólódalát Floor Jansen. A Nightwish énekesnőjétől hamarosan egy teljes nagylemez is megjelenik.

1128floor

Meghallgatható Floor Jansen második önálló száma, a Storm. Az énekesnő nemrég a Warner-birodalomhoz tartozó ADA kiadóhoz szerződött, és itt érkezik majd első szólóalbuma valamikor még az idei év folyamán. „Ez egy popdal, tehát nem metál és nem rock, de mindenképpen jellemző rám – mondta a korábban bemutatott Fire-ről Floor. – Ugyanakkor egy új album első dala nem jellemezheti az összes többit maradéktalanul.”

Az énekesnő a Nightwish élén idén kétszer is fellép Magyarországon: július 30-án a FEZEN-en, december 20-án pedig a Papp László Budapest Sportarénában koncerteznek. Az önálló buli részletei itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 bogar 2022-05-27 21:43
Floor a kedvenc énekesnőm. Ahogy mondani szokás, felőlem a telefonkönyvet is énekelhetné. (Énekli is egyébként! Rá lehet keresni.), de egyik szólódala sem tetszik. Nem azért mert nem rock, vagy metal, hanem azért, mert 12 egy tucat dalok.
Persze, értem, hogy most nagyon nyomul, mert eszméletlenül fut vele a szekér Hollandiában, és ugye addig kell ütni a vasat, amig meleg.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.