Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Storm Thorgerson utolsó borítójában jön a negyedik The Answer album

0906answercSzeptember 27-én jelenik meg az ír rock’n’roller The Answer új albuma, a New Horizon. A lemezen Toby Jepson producer és Mike Fraser hangmérnök (AC/DC, Metallica) segítette a csapatot, a borító pedig a néhai Storm Thorgerson utolsó munkája volt. A zenekarnak ez lesz a negyedik teljes stúdióprodukciója.

Meghallgatható pár részlet a New Horizon című új The Answer lemezről, amely a Napalm Records gondozásában jön ki a hónap végén. A zenekar új menedzsmenttel és produkciós csapattal vágott neki a munkálatoknak, emellett pedig Cormac Neeson énekest, Paul Mahon gitárost, Micky Waters basszert és James Heatley dobost Toby Jepson, a Little Angels és a Gun egykori, illetve a Fastway jelenlegi frontembere segítette producerként a stúdióban. Az új lemez keverését pedig egy igazi nagyágyúra, Mike Fraserre bízták. További érdekesség, hogy az idén áprilisban elhunyt legendás borítótervező, Storm Thorgerson utolsó munkája szintén a New Horizon volt, a művész a halála előtti napokban is dolgozott a frontképen és a bookleten.

A The Answer első lemeze, a 2006-os Rise óriási sikernek bizonyult Nagy-Britanniában és Japánban, de a 2009-es Everyday Demons és a 2011-es Revival már nem tudta megismételni a dicsőséges kezdést. A zenekar 2009-ben Budapesten is fellépett az AC/DC előzenekaraként.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 azám 2013-09-11 08:37
Hát ez a borító is zseni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.