Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stone Sour: áprilisban jön a második rész és a képregény

1114stonesourÁprilisban jelenik meg a Stone Sour kétrészes House Of Gold & Bones konceptalbumának második felvonása. Az információt maga a zenekar frontembere, Corey Taylor jelentette be a Twitteren. A kettes lemezzel egyidőben megjelenik a sztori képregényváltozata, és a banda már töri a fejét azon is, hogyan készítsen filmet az anyagból.

„Ha őszinte akarok lenni, a második rész jóval sötétebb, mint az első”, mondta a ThisIsNotAScene-nek adott interjújában nemrég Corey. „Amellett, hogy egy teljesen más lemezről van szó, sok tekintetben jóval inkább olyan, mintha egy mozifilm soundtrackje lenne. Tényleg nagyon tematikus. Akadnak témák az első részből, amelyek itt fedik fel magukat igazán, és zeneileg is visszaköszönnek. A mai technológiának köszönhetően a két lemez simán felpakolható az iTunes lejátszólistádra, és elejétől végig meghallgathatod őket, hogy megkapd azt a bizonyos élményt, miközben belemerülsz mindkét részbe. Zeneileg itt hallható majd egynémely a legsötétebb zenéink közül, néhány dal a legszövevényesebb és legkomplexebb muzsikáink közül, és a valaha írt legjobb kibaszott szövegeim is, hogy őszinte legyek. Meg persze néhány a legjobb nótáink közül is. Azt hittétek, az első rész jó volt? Kapjátok be! A kettes lemezről csak a Do Me A Favor dal kirugdossa a szart mindenkiből, és ez lesz az első single is, ami még januárban meg is jelenik.”

A két lemezhez egy négyszámos képregény is tartozik, ami szintén a konceptalbumon végigvonuló történetet meséli el, ez várhatóan április 17-én jelenik meg a Dark Horse Comics gondozásában. Corey azt is szeretné, ha valaki előbb-utóbb meg is filmesítené a House Of Gold & Bones sztoriját. „Már azt is tudom, kivel szeretnék leülni tárgyalni a megfilmesítésről, szóval meglátjuk, hogyan jön majd össze mindez”, árulta el. Taylor és a Slipknot ütős Shawn Crahan tavaly beindított egy Living, Breathing Films nevű filmprodukciós céget, de egyelőre nem hangzott el arra vonatkozó információ, hogy ezen keresztül állnának neki a mozinak a jövőben.

A Stone Sour a fesztiválszezonban ismét Európában koncertezik. Magyar buliról egyelőre nincs hír, de a június 21-22-ei grazi Seerock Fest 2013 fellépői között ők is ott lesznek.

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 revdav11 2013-01-06 14:55
Nem bántom, kedvenc zenészem (Daron Malakian után). Egyszerűen nem tud rossz zenét csinálni :D
Idézet
 
 
+3 #3 GTJV82 2013-01-05 23:59
Ne bántsátok Coreyt. :)))
Nagyon jó zenész de nem egy IQ bajnok, és nem nagyon tud lakatot tenni a szájára. :)))
De legalább mint ilyesvalaki, igazi egyéniség.
Idézet
 
 
-1 #2 revdav11 2013-01-05 01:33
Hát én végig szakadtam ezt az interjút :D

"és a valaha írt legjobb kibaszott szövegeim is, hogy őszinte legyek"
Rohadtul várom már :D
Idézet
 
 
+8 #1 trollmagnet 2013-01-03 09:25
jaj istenem, muszáj ezt?
képregény ilyen klisés szarokból...
bírom Corey-t, de ez már túlzás, inkább koncentrálna a Slipknotra...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.