Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

State Of Unrest: közös dal a Lamb Of Godtól és a Kreatortől

0211logkreatorJövő héten újból együtt indul turnéra a Kreator és a Lamb Of God. A két zenekar speciális közös dallal jelentkezett a körút alkalmából.

Tavaly nyáron Budapesten is együtt lépett fel a Kreator és a Lamb Of God, akik most Nyugat-Európának is nekifutnak a State Of Unrest turné keretében. A körutat három évvel ezelőttre tervezték, de a járvány közbeszólt: még akkoriban állt neki Mark Morton és Mille Petrozza egy közös szerzeménynek, amelyben az eredeti tervek szerint Riley Gale, az előzenekarnak kiszemelt Power Trip frontembere énekelt volna. Gale akkor augusztusban, tragikus hirtelenséggel elhunyt, így nem tudta felvenni saját témáit a dalhoz. A Kreator és a Lamb Of God így a kézen fekvő megoldást választotta a befejezéshez: Randy Blythe és maga Mille nyomta fel az éneket, és a végeredmény máris meghallgatható.

A single-ből befolyó bevételeket Riley nevében a Dallas Hope Charities segélyszervezetnek ajánlják fel. Maga a State Of Unrest turné február 15-én startol Münchenben, és március 21-én ér véget a londoni Wembley Arenában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.