Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stanley: „A Monster messze jobb a Sonic Boomnál"

Paul Stanley ismét úgy fogalmazott, hogy a már teljes egészében rögzített új KISS album, az elődjénél súlyosabbnak, feszesebbnek ígért Monster a banda legjobb produkciói közé tartozik. A zenekar nagyban készül a Mötley Crüe-vel közös nyári amerikai turnéra is.

A Monster az összegzése mindennek, ami a KISS lényegét adta a múltban, és ami felé haladunk", mondta az új lemezről Paul Stanley a VH1 Networknek a Monsterről. „A Sonic Boom lemez elkészítése komoly feladatot jelentett számunkra, hiszen nem tudtuk, hogyan definiáljuk a mai idők KISS-ét anélkül, hogy elveszítenénk a múltunkat. De onnantól kezdve, hogy sikerült megragadnunk a lényeget, már egyből folytatni is akartuk a dolgot. Éppen emiatt a Monster anyaga messze, messze jobb bárminél, amit a Sonic Boomra készítettünk, és simán ott van a valaha készített legjobb KISS albumok mellett."

A Monster megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a KISS júliustól szeptemberig a Mötley Crüe-vel turnézik Észak-Amerikában, így meglepő lenne, ha addigra nem hoznák ki. A lemez producere ismét Stanley volt, de Greg Collins is segített neki a munkában. A lemez borítója stílusában a klasszikus 1976-os Destroyerét idézi majd modern formában, és olyan dalok kerülnek fel rá, mint a Hell Or Hallelujah, a Born To Be A Sinner, az Out Of This World, az Are You Ready? és a Wall Of Sound, de egyelőre még nem tudták eldönteni, hogy a tizenhárom rögzített nóta közül melyik legyen a felvezető single.

A KISS és a Mötley közös turnéja simán csak The Tour néven fut majd, és július 20-án veszi kezdetét a virginiai Bristow-ban. A szeptember 23-ai hartfordi záróbuliig a két csapat összesen negyven arénát vesz majd birtokba az Egyesült Államokban.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 xxx 2012-03-22 22:41
Ez a lemezcím valamiféle tisztelgés a tavaly feloszlott REM előtt? :-D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.