Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel új albumot jelentet meg az Agent Steel

Októberben új lemezzel jelentkezik az Agent Steel. A No Mercy From The Godz albumon ugyanakkor csak John Cyriis énekes szerepel a zenekar klasszikus felállásából.

0122cyriis

Utoljára 2007-ben, Alienigma címmel hallhattunk új lemezt az Agent Steeltől, akiknek egyben ez volt az utolsó soralbumuk is Bruce Hall énekessel. Ezt követően a kultikus amerikai speed/thrash/power metalosok kibékültek eredeti frontemberükkel, John Cyriisszel, majd a hangszeres szekció Juan Garcia és Bernie Versailles vezetésével Masters Of Metal néven ment tovább. Cyriis idén ismét felélesztette a bandát, a zenekar visszatérő koncertje az idei Keep It True fesztiválon azonban nem sikerült valami jól: a beszámolók egyaránt bírálták az új Agent Steel műsorának hosszát, illetve színvonalát is.

A zenekar ettől függetlenül október 18-án új lemezzel jelentkezik a Dissonance kiadónál, No Mercy From The Godz címmel. A felállásban senkit sem találunk Johnon kívül a régi arcok közül – már amennyiben leszámítjuk Bill Simmons gitárost, aki 1984-ben ugyan játszott a csapat első demóján, de mire elértek a lemezes korszakig, már kikerült az Agent Steelből. A további tagok Nikolay Atanasov gitáros, Joe McGuigan basszer (Gama Bomb) és Dennis Kruse Strømberg dobos. A csapat decemberben olasz koncerteket ad, márciusban pedig headlinerként lépnek fel az egyre rangosabb, athéni Up The Hammers feszten, és ezt a koncertet elvileg DVD-n is kihozzák majd.

Az új album az első lesz a sorban Cyrisszel a mikrofonnál az 1987-es Unstoppable Force óta.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.