Shock!

augusztus 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ősszel új albumot jelentet meg az Agent Steel

Októberben új lemezzel jelentkezik az Agent Steel. A No Mercy From The Godz albumon ugyanakkor csak John Cyriis énekes szerepel a zenekar klasszikus felállásából.

0122cyriis

Utoljára 2007-ben, Alienigma címmel hallhattunk új lemezt az Agent Steeltől, akiknek egyben ez volt az utolsó soralbumuk is Bruce Hall énekessel. Ezt követően a kultikus amerikai speed/thrash/power metalosok kibékültek eredeti frontemberükkel, John Cyriisszel, majd a hangszeres szekció Juan Garcia és Bernie Versailles vezetésével Masters Of Metal néven ment tovább. Cyriis idén ismét felélesztette a bandát, a zenekar visszatérő koncertje az idei Keep It True fesztiválon azonban nem sikerült valami jól: a beszámolók egyaránt bírálták az új Agent Steel műsorának hosszát, illetve színvonalát is.

A zenekar ettől függetlenül október 18-án új lemezzel jelentkezik a Dissonance kiadónál, No Mercy From The Godz címmel. A felállásban senkit sem találunk Johnon kívül a régi arcok közül – már amennyiben leszámítjuk Bill Simmons gitárost, aki 1984-ben ugyan játszott a csapat első demóján, de mire elértek a lemezes korszakig, már kikerült az Agent Steelből. A további tagok Nikolay Atanasov gitáros, Joe McGuigan basszer (Gama Bomb) és Dennis Kruse Strømberg dobos. A csapat decemberben olasz koncerteket ad, márciusban pedig headlinerként lépnek fel az egyre rangosabb, athéni Up The Hammers feszten, és ezt a koncertet elvileg DVD-n is kihozzák majd.

Az új album az első lesz a sorban Cyrisszel a mikrofonnál az 1987-es Unstoppable Force óta.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.