Shock!

november 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Soul Of Madness: a második dal Goldy és Eisley új lemezéről

1221eisleygoldyBlood, Guts And Games címmel jelenik meg decemberben David Glen Eisley és Craig Goldy közös nagylemeze. Most a Soul Of Madness című második dal is meghallgatható az anyagról.

December 1-jén, a Frontiersnél jön ki a ’80-as évek két kultikus zenészének közös lemeze. Craig Goldyt elsősorban a DIO-ból ismeri a többség, azt azonban kevesen tudják, hogy ide pont a Giuffria zenekarban nyújtott teljesítménye miatt került be, ahol David Glen Eisley volt az énekes: közös projektjüktől azt a '80-as évek első felét idéző hangzást ígérik, mint amilyet annak idején közösen produkáltak. Eisley-nek ez lesz az első megnyilvánulása 2001 óta. „2014 októberében Craig hirtelen, meglepetésszerűen felbukkant a házamban, és azt mondta: elég ebből, barátom, itt az idő, hogy felkelj a seggedről, és ismét dolgozni kezdj", fogalmazott korábban az énekes egy interjúban a projektről. „Olyannyira hajthatatlan volt, hogy engedtem neki, és felléptem vele egy kis klubban San Diego környékén. Minden tök jól ment, így legközelebb, egy év múlva már azon vettem észre magamat, hogy Nottinghamben játszunk közösen. A köztes időben pedig már volt szó róla, hogy írhatnánk új dalokat is egy esetleges albumra."

eisleygoldy_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. The Heart Is A Lonely Hunter
02. I Don't Belong Here Anymore
03. Lies I Can Live With
04. No More Prayers In The Night
05. Love Of The Game
06. Wings Of A Hurricane
07. Life, 'If Only A Memory'
08. Soul Of Madness
09. Track Thirteen
10. Believe In One Another

A Giuffria-nosztalgia teljessége érdekében a lemezen pár dalban Chuck Wright basszer és Alan Krigger dobos is felbukkan, bár a lemez nagyrészét Ron Wikso (The Storm, Foreigner, Cher, David Lee Roth) ütötte fel. A The Heart Is A Lonely Hunter című dal már ismert, most a Soul Of Madness is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.