Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sötétséget hoz a fénybe az Unearth

Darkness In The Light címmel jelenik meg június végén, július elején az Unearth új albuma a Metal Blade gondozásában. A massachusettsi metalcore harcosok ismét a Killswitch Engage gitáros, Adam Dutkiewicz segítségével dolgoznak a stúdióban, az ének terén pedig állítólag elég nagyot léptek előre a korábbi albumokhoz képest.

A fejleményekről Buz McGrath gitáros nyilatkozott, aki szerint Trevor Phipps énekes egész pályafutása legjobb teljesítményét nyújtja majd a friss Unearth mű dalaiban. A lemezen nemcsak Adam D. melózik teljes gőzzel a Killswitchből, hanem a dobos Justin Foley is, aki a korábbi ütős, Derek Kerswill távozása miatt segíti ki a baráti bandát. „Foley több okból is nyilvánvaló választás volt ehhez az albumhoz: főleg azért döntöttünk mellette, mert egyfelől kivételes adottságokkal és ismeretekkel rendelkezik a súlyos zenékről, másrészt pedig régóta jóbarátunk", állt az Unearth egy korábbi közleményében. „Több mint egy évtizede baráti viszonyt ápolunk vele, így a döntés könnyen megszületett."

A banda jelenleg is a westfieldi Zing stúdióban dolgozik, Adam D. jobbkeze pedig az a Mark Lewis keverős, aki korábban többek között a The Black Dahlia Murder, a Devildriver és a Trivium lemezein is bizonyított. A csapat utoljára 2008-ban adott ki sorlemezt The March címmel, Magyarországon 2009 őszén játszottak legutóbb.

Az Unearth a nyáron a Rockstar Energy Mayhem Festival turnén játszik majd az Egyesült Államokban, ahol a Disturbed, a Godsmack és a Megadeth a headlinerek, a további húzónevek között pedig olyanok találhatók Trevorék mellett, mint a Machine Head, az In Flames, a Trivium, a Hatebreed és a Kingdom Of Sorrow. Azt egyelőre még nem tudni, hogy ezeken a bulikon is Foley dobol-e majd, vagy visszahívják azt a Branden Morgant, aki Kerswill kilépése után ugrott be hozzájuk a koncertekre.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.