Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Soha senki nem árult el jobban Michael Weikathnál”

Mint azt már bizonyára minden Helloween fanatikus kívülről fújja, március 30-án jelenik meg a Unisonic debütáló nagylemeze, amelyen ismét együtt hallható Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros. Az anyag kapcsán egy friss interjúban Kiskének természetesen ismét nekiszegezték a kérdést, hogy elképzelhetőnek tartana-e egy klasszikus felállású Helloween újjáalakulást.

„A Helloween legjobb része a mostani bandámban zenél!", válaszolta a görög Rockpages kérdésére az énekes. „Vagyis nincs igazán szükség újjáalakulásra. Nem vagyok baráti viszonyban Michael Weikath-tal, Kaival viszont mindig is jó volt a kapcsolatom. Természetesen nekünk is akadtak nézeteltéréseink, de sosem utáltuk egymást vagy ilyesmi... És most, hogy Kai is itt van a bandában, minden jogunk megvan előszedni dalokat a Helloween időszakából is – olyanokat, amiket Kai írt, vagy amiket én írtam. Természetesen egyetlen Weikath szerzeményt sem fogunk játszani, de hát a kulcsfontosságú régi témák többsége úgyis Kaitól érkezett... Ezek elő is kerülnek majd a koncerteken, de újjáalakulásra semmiféle okot nem látok. Tudom, hogy a média imádná a dolgot, de mindenki higgye el: nem lenne annyira nagy buli. Csak a zenéért szívesen elénekelném az Eagle Fly Free-t, ami mindig is a kedvenc dalaim egyike volt, de azokat a dolgokat nem tudom elfelejteni, amik Weikath és köztem lezajlottak. Soha senki sem árult el jobban nála. Vagyis őszintén szólva nem hinném, hogy megvalósulna a reunion..."

A Unisonicban a két ex-Helloween tag mellett a Pink Cream 69 ritmusszekciója, Dennis Ward basszer és Kosta Zafiriou dobos, illetve Mandy Meyer gitárosok érintettek még. A banda nevét viselő debütáló album dallistája az alábbi:

01. Unisonic
02. Souls Alive
03. Never Too Late
04. I've Tried
05. Star Rider
06. Never Change Me
07. Renegade
08. My Sanctuary
09. King For A Day
10. We Rise
11. No One Ever Sees Me
12. Over The Rainbow (a limitált kiadás bónusza)

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 Joel Simoni 2012-02-16 17:35
Elég pikáns szitu, Pink Cream 69 zenészek játszanak együtt ex-Helloween tagokkal, Kosta ráadásul a Helloween turnémenedzsere is egyben, ahol Andi Deris énekel, aki annak idején jól lelécelt a PC 69-ből. Ha sikerülne elásni a csatabárdot Michi-nek Weiki-vel (lehetetlen kategória szerintem), akkor mehetne együtt turnéra a Helloween/Gamma Ray/PC 69/Unisonic. Jó kis csomag lenne...
Na erre azért nem fogadnék. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.