Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Soha egyetlen lemezünk felvételeit sem élveztem annyira, mint ezt”

Confessions címmel adja ki október 14-én új nagylemezét a svéd-brit modernmetalos Sonic Syndicate. A zenekar egy hónappal később Magyarországra is eljut az Amaranthe turnéjának egyik vendégeként.

0805sons

sonicsyndicate_cA Despotz kiadónál, Kritoffer Folin produceri munkájával jelenik meg a Sonic Syndicate eddigi legváltozatosabbnak és legegyénibbnek ígért nagylemeze, a Confessions. „Szerintem folyamatosan azon vagyunk, hogy ne ismételjük önmagunkat", mondja az albumról Nathan J. Biggs énekes. „Ez az album mindenképpen egyedi abban, hogy semmit sem döntöttünk el előzetesen vele kapcsolatban, és nem is szabtunk határokat magunknak. Az volt a kiindulópont, hogy azt írunk, amit csak akarunk, akármilyen is az érzésvilága. Mert első körben bevonultunk a saját stúdiónkba legalább tíz dallal, amelyek közül volt, ami bejött, mások pedig tényleg baromi súlyosra sikeredtek, de mégis azt mondtuk: nem, ez nem elég jó, tényelg ezt akarjuk? Így aztán kidobtuk az egészet, ami addig született, és új dalokat írtunk: olyanokat, amik tényleg a szívünkből jöttek, mindenféle határ vagy stílusbeli megkötés nélkül. Soha egyetlen lemezünk felvételeit sem élveztem annyira, mint ezt, tényleg színtiszta szórakozás volt az egész."

A csapat felállása tavaly megváltozott, hiszen a régi basszer, Karin Axelsson helyére Michel Bärzén érkezett. A Sonic Syndicate ősszel, konkrétan november 15-én Budapesten, a Barba Negrában játszik az Amaranthe előzenekaraként.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.