Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: különleges változásokat hozhat a következő album

Most már biztosnak tűnik, hogy előbb-utóbb lesz ötödik Slipknot lemez, sőt, Shawn Crahan ütős mellett az eddig vonakodó, lebegtetős nyilatkozatok sorozatát adó Corey Taylor énekes is megnyilvánult azt illetően, milyen irányvonalat képzel el a maszkos terrorbrigád következő lépéséhez.

„Még mindenki a gyász különböző szakaszait éli", mondta Shawn Crahan ütős a Billboardnak. „Paul Grayre emlékezünk, és megpróbáljuk átvészelni ezt az időszakot, mert még mindig nagyon közeli, komoly, fájdalmas és hihetetlen, ami történt. Új lemezről egyelőre nem szoktunk beszélni, de mindenkinek rengeteg ötlete gyűlt össze, mindenki folyamatosan szüli az új témákat. Addig azonban semmi sem fog történni, amíg egy nagy megbeszélés keretében el nem döntjük, mit akarunk elérni. Az identitásunk egy roppant fontos részét veszítettük el, és nem fogunk előrerongyolni csak azért, mert mindenki ezt várná tőlünk." Crahan hozzátette: a következő Slipknot album bizonyosan nagyon szomorú lesz majd. „Meglesz benne mindaz a düh, gyűlölet és gonoszság is, ami a szomorúsággal együtt jár, de azt hiszem, igazán különleges változás előtt állunk a karrierünkben. Nem hiszem, hogy jobb vagy rosszabb lesz a banda, de hogy más, az egészen biztos. Mi biztosan ezt akarjuk, és tudom, hogy Paul is ezt akarná."

„Tudjuk, hogy mindent, amit a következő albumon teszünk majd, Paulért teszünk", egészítette ki kollégáját Corey Taylor. „Az egész nagyon melankolikus lesz, sokkal szomorúbb formát ölt majd rajta a düh. Olyan ösvényen indulunk majd el, mint korábban még soha. Én személy szerint nem akarok olyan türelmetlenül lemezt csinálni, mint néhányan a zenekarból, és tudom, hogy ezzel nem is vagyok egyedül, akár elfogadják-e ezt a többiek, akár nem. Ez még több próbálkozást és előzetes gondolkodást igényel majd, mielőtt bevonulnánk a stúdióba. Nem szeretném azt kockáztatni, hogy mindent elveszítünk, amit eddig felépítettünk, és mindezt csak azért, mert valaki mindenáron bizonyítani akar."

Crahan egyébként néhány héttel ezelőtt azt mondta, hogy a következő Slipknot album leginkább a 2001-es Iowára üt majd.

 

Hozzászólások 

 
#5 Valentin Szilvia 2011-11-06 20:26
Idézet - magyar nyelvtan:
vonulNÉK. köszi.


az n betű maradt ki. rosszul esik, hogy egy vonulNÁK-ot feltételezel rólunk :D ráadásul a zenekar vonul stúdióba, nem kizárólag Corey ;)
Idézet
 
 
#4 magyar nyelvtan 2011-11-06 19:09
vonulNÉK. köszi.
Idézet
 
 
#3 tiBikEEe 2011-11-06 11:41
Tényleg semmi szükség nincs erre...azt kell mondani hogy igen majd lesz album de fogalmunk sincs mikor, várjatok türelemmel majd jelentkezünk ennyi...! Egyébként az elmúlt 10 év egyik legfontosabb zenekara volt a Slipknot Corey Taylor pedig véleményem szerint a HANG!
Idézet
 
 
#2 Tomika 2011-11-04 20:15
Imádom a Slipknot-ot de ezt az össze vissza nyilatkozást már kezdem unni egy kicsit.
Meghalt a tesójuk oké...elfogadom, hogy szar meg minden, de rohadtul nem kéne így lebegtetni, hogy 2héttel ezelőtt azt mondják, hogy jövőre "új IOWA feelingű album" most meg azt, hogy MAAAAAAAAAAAJD egyszer.... hagyjuk már.....
Üljenek le a picsájukra és zenéljenek már.
Idézet
 
 
#1 TelekiPál 2011-11-04 16:46
Lassan nem is kell lemez ennek a zenekarnak. A Paul fölötti kesergésből is tökjól ellesznek évekig!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.