Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer: kiderült az esetleges EP dalainak címe

Chasing Death és Implode a címe annak a két Slayer dalnak, amelyek akár egy őszi EP-n is napvilágot láthatnak – derült ki egy friss interjúból. Kerry King gitáros a beszélgetés során a két téma szövegvilágáról is aránylag részletesen beszélt.

„A Chasing Death témája, hogy elkezdenek kihullani mellőled a barátaid, ahogy öregszel", fejtegette King az Artistdirectnek. „Ez amolyan újdonság az életedben... A gitártechnikusom, Armand „Butts" Crump III idén halt meg, és csak 35 éves volt. És ezek kemény dolgok. Senki sem várja egy egészséges embertől, hogy 35 évesen meghaljon, a szöveg kiindulópontja pedig az, miként birkózol meg ezzel, hiszen ilyesmik nem történtek velünk, amikor mind 20 évesek voltunk. A dal egyébként nem kapcsolódik direkt módon egyik barátom halálához sem. Olyan értelmezése is lehet, hogy például akik sokat isznak, nem képesek segíteni magukon, és így a halált hajszolják. Az Implode-ot pedig egy szupersúlyos riff indítja, az első verze erre érkezik, majd továbbhalad a szám. A szöveg direkt módon nincs kapcsolatban a maja naptárral, de mindenki állandóan a világvégéről beszél. Akár háború vagy járvány okozza, ezt a szöveget ebbe az irányba vittem el."

A Slayer új lemeze már biztosan nem jelenik meg idén, és egyelőre az is esélyesnek tűnik, hogy a még mindig tavalyi súlyos baktériumfertőzéséből lábadozó Jeff Hanneman gitáros egyetlen szerzeménye sem kerül majd fel rá.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.