Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash, Mike McCready és Lita Ford is játszik majd Ace Frehley következő albumán

0817aceSpace Invader címen a héten jelent meg Ace Frehley új nagylemeze, a KISS eredeti gitárosa azonban máris a következő projekten járatja az eszét. A terv egy nagyszabású speciális kiadvány, méghozzá illusztris vendégekkel…

„A következő évünk már erről az anyagról szól majd”, mondta a készülőben lévő, feldolgozásokat és remixeket rejtő albumról Frehley az Arenának. „Nekem is vannak ötleteim, de másoktól is jönnek a javaslatok, és folyamatosan kérdezgetem a barátokat meg a kollégákat arról, milyen nótákat vegyünk fel. Olyan sztárvendégek játszanak majd velem, mint Lita Ford, Mike McCready a Pearl Jamből vagy Slash. Egy ilyen albumot könnyebb elkészíteni, mint egy saját dalokkal teli lemezt, hiszen nincs túl sok dolgom. A nagy stressz inkább az új dalokhoz kapcsolódik, amikhez ugye új gitárszólókat, énekdallamokat meg melódiákat kell gyártani…”

A Space Invader az első album a sorban Ace-től a 2009-es Anomaly óta. A gitáros két társa Chris Wyse basszer (The Cult) és Matt Starr dobos (Burning Rain) volt a stúdióban. A címadó szám alább meghallgatható.

 

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.