Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Slash aerosmithesebb irányba vitte volna a zenénket”

A Guns N' Roses és a Poison a '80-as években legendásan utálták egymást, ám ennek ellenére sosem volt titok, hogy 1985-ben, kicsivel a Guns megalakulása előtt Slash majdnem bekerült Bret Michaelsékhez gitárosnak. A Poison frontembere most azt is elárulta, miért nem őt választották.

„Slash az örök kedvenc gitárosaim egyike, és szerintem kissé az Aerosmith irányába terelte volna a hangzásunkat", magyarázta Michaels az Austin American-Statesman magazinnak adott interjújában. „Alapvetően ugyanaz volt akkoriban is, mint napjainkban: azt kapod, amit látsz. De sosem volt esély igazából megnézni, hogy működne-e a dolog vagy sem, mert a banda eldöntötte, hogy C.C. DeVille jelenti számunkra a legjobb választást."

Az esetről maga Slash is megemlékezett egy interjúban pár éve. „Matt, a Poison eredeti gitárosa nagyszerű srác volt, de terhes lett a felesége, vagy összeházasodtak, már nem emlékszem, valami ilyesmi. A lényeg, hogy visszaköltözött Pennsylvaniába, és ő javasolta, hogy menjek el a Poison meghallgatására. Utáltam a Poisont, de akkoriban muszáj volt csinálni valamit ahhoz, hogy az ember haladjon előre, így elmentem. A végén egyike maradtam a két végső jelöltnek. Arra emlékszem, hogy a szart is kijátszottam a dalaikból. Faszán el tudtam játszani őket, de a sminkkel és a többi hasonlóval kapcsolatban vitába keveredtünk... Bobby Dall megkérdezte, milyen cipőket hordok majd, én meg csak lestem: mi van? Innentől kezdve nyilvánvaló volt, hogy ez az egész sehová sem vezet. Ahogy mentem kifelé, C.C. DeVille ment befelé hihetetlen sminkkel és egy tonna hajlakkal, és emlékszem, már akkor is azt gondoltam: ez lesz az ő emberük. Másnap Bobby fel is hívott, hogy tök jó voltam, de a másik srácot választották."

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 kamikaze 2012-09-06 10:08
Jobb is így!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.