Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Six Feet Under: nézd meg az Open Coffin Orgy klipjét!

0421chrisA héten jelent meg a Six Feet Under új dala, a Crypt Of The Dead. Chris Barnes és zenekara ennek örömére bemutatta az Open Coffin Orgy című szám csodaszép videóklipjét.

Az új Six Feet Under immáron a tizenegyedik a sorban a Cannibal Corpse egykori hörgősének csapatától. Chris Barnes ezúttal a Cannabis Corpse basszer/énekesével, Phil Hall-lal közösen rakta össze a lemez dalait, a szövegek pedig ismét egy sorozatgyilkos szemszögéből mesélnek különböző szaftos sztorikat. Magát az anyagot részben Hall saját stúdiójában vették fel Virginiában, az énektémákat pedig Seattle-ben (ugyanabban a stúdióban, ahol a néhai Layne Staley is rendszeresen dolgozott), és a zenekar most már tényleg nyugodtan tekinthető Barnes szólóprojektjének: Hall nyomta fel a ritmus- és basszusgitártémákat, testvére, Josh Hall dobolt, a szólókért pedig Brandon Ellis felelt.

A Six Feet Under élő felállásában továbbra is Steve Swanson gitározik, a basszsugitáros Jeff Hughell, a dobos pedig Marco Pitruzella. A frissen elkészült Open Coffin Orgy videó alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 James Smith 2015-05-07 23:38
Maga az album nem rossz. Vannak rajta értékelhető momentumok.

Az egész Six Feet Underről azt gondolom, hogy a primitívebb szórakoztatás kiváló formája. Elég megnézni az eddig kiadott videókat és a szövegekbe beleolvasni. Helyén kell kezelni az egészet. Mára egy szóló projekt lett.

A hangzással egyet értek. Az itt 1 ponttal (!!) jutalmazott 13 c. lemez is legalább ennyire szarul szól. Ez volt 10 éve. :D
Általunk nem ismert okokból van szándékosan ilyenre keverve.

Barnes hangja is olyan, hogy valakinek bejön, valaki meg falra mászik tőle. Köztes állapot szerintem nincs. Ami zavar, hogy indokolatlanul előre van keverve.
Idézet
 
 
+4 #1 Jézus 2015-05-07 08:53
Egész jó lenne, de valamiért a bőgőt nagyon nyersre keverték, ami nem jön be, legalábbis nekem. Gondolom szándékosan csinálták, de nekem olyan, mintha egyszerűen nem tudták volna rendesen megcsinálni. Akkor hallatszik igazán, amikor csak egyedül szól, de máskor is észrevehető. Az ilyen keményebb zenékben a bőgő az, ami hátán viszi az egészet, úgyhogy én azt élvezem, ha tiszta, szépen kivehető az, hogy az egy rohadt bőgő. Még ha az én kurvaanyámat is, mert jobban tudom, hogy Barnes-nak mit kellene csinálnia. (nem, nem tudom jobban, csak nekem másképp tetszik)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.