Shock!

június 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Simán ez a legsúlyosabb dal, amihez valaha is közöm volt”

Új zenekarral tér vissza az aktív muzsikáláshoz Alex Varkatzas, az Atreyu volt frontembere. A projekttől már két dal is meghallgatható.

0923deadicarus

A korábban debütált Sellout után új dalt mutatott be Alex Varkatzas, az Atreyu ex-énekese, aki Dead Icarus nevű projektjével folytatja karrierjét. „Simán ez a legsúlyosabb dal, amihez valaha is közöm volt – mondja a The Vultures Circle-ről Alex. – Egy középső ujj a szám a társadalmunkat megfertőző cancel culture felé. Manapság már nem számít, mi rejlik benned, csakis az a fontos, amit az emberek hinni szeretnének.”

A Dead Icarus tagjai Alex mellett a produceri feladatokat is ellátó Gabe Mangold gitáros/basszer (Enterprise Earth) és Brandon Zackey dobos (Enterprise Earth, Whitechapel). A zenekar az MNRK Heavy kiadóhoz szerződött, első megnyilvánulásuk egy ötszámos EP lesz még idén, rajta a két bemutatott dal mellet a So I Set Myself On Fire-rel, az Ad Infernummal és a Yesterday Don’t Mean Shittel, amely utóbbi címe alapján alighanem egy Pantera-feldolgozás.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.