Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sikeres volt Sean Killian májátültetése

Sikeres, élődonoros részleges májtranszplantáción esett át Sean Killian. A Vio-lence egykori énekesének életmentő beavatkozására a rajongók és a zenésztársak gyűjtötték össze a pénzt.

0328killian

A hét elején megoperálták Sean Killiant, a Vio-lence volt frontemberét, aki a beavatkozás révén részlegesen új májat kapott. „Sean szeretné, ha tudnátok: örökké hálás azért a szeretetért és támogatásért, amit az elmúlt pár évben kapott, és mindenképpen vissza szeretne térni a színpadra, ha egyszer meggyógyult, és készen áll erre. Nem, NEM a Vio-lence újjáalakulásáról lenne szó, szóval ezt ne is kérdezgessétek, de szerintem egy ünnepi koncerttel mindenki elégedett lenne. Végül is van miért hálásnak lennünk", írta a műtét kapcsán Sean felesége, Dana Rivero Killian. Az élődonor egyébként Sean sógora, Kevin volt.

Killian az utóbbi években előrehaladott májzsugorral küzdött, amelyet a mértéktelen alkoholfogyasztás mellett részlegesen egy genetikai eredetű, a szervezet vasanyagcseréjét tönkrevágó betegség, a hemokromatózis okozott nála. Amennyiben nem találtak volna megfelelő élődonort, az 53 éves énekes gyakorlatilag bizonyosan meghal, állapota ugyanis folyamatosan romlott, és efféle műtétet csak addig lehet végrehajtani, amíg elég egészséges hozzá. A rajongók és a zenészkollégák végig támogatták Killiant: januárban egy nagyszabású gálakoncerten lépett fel érte a Bay Area-i színtér krémje, ahol a Vio-lence klasszikusai csendültek fel a néhai zenekar tagjai mellett olyanok tolmácsolásában, mint a Testament, az Exodus, a Forbidden, a Death Angel, az Ill Nino, a Fang, az I Am Morbid, a D.R.I., a Mordred, a Dress The Dead vagy a Hirax zenészei.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Náci bácsi 2018-03-28 20:05
Igyunk rá!!!
Idézet
 
 
+5 #2 Zoli 2018-03-28 19:00
Szorítok érte hogy újra színpadon állhasson!
Idézet
 
 
+8 #1 Codename333 2018-03-28 17:49
olyan szomorú látni több mai zenészt,így,ebb en az állapotban. A rajongóknak kell összedobálnia pénzt iylenekre szintén elkeserítő.Persze részben a bajáról ő tehet de akkor is....kár h már szinte semmit sem keresnek.Ha meg beüt valami akkor muszáj kalapozni akármiylen megalázó....szomorú dolgok ezek.JOBBULÁST NEKI!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.