Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sid Wilsoné a következő Slipknot-oldalhajtás

Tovább folytatódik a projektezési láz a Slipknotnál: ahogy arról már beszámoltunk, Joey Jordison és Corey Taylor egyéb érdekeltségei után hamarosan Shawn Crahan ütős csapata, a The Black Dots Of Death is lemezzel jelentkezik - igaz, a tervezetthez képest némi csúszással - , nem sokkal ezt követően pedig a csapat DJ-je, Sid Wilson is szólóalbumot ad ki.

Wilson, másik nevén DJ Starscream hat éve dolgozik önálló nagylemezén, melynek címe simán csak Sid lesz, produceri teendőit pedig Ross Robinson és Tobias Lindell látták el. Wilson a dalokban a szokásos dolgok mellett énekel is. „Ez egy színes keveréke mindazon zenéknek, amiken felnőttem", magyarázta Sid a Billboard magazinnak. „Rengeteg Skinny Puppyt hallgattam, meg olyan mainstreamebb dolgokat, amik az indusztriális vonalról indultak, például Nine Inch Nailst. Mindig óriási hatást gyakorolt rám a Beastie Boys meg a Run DMC is, főleg az, ahogyan belevegyítették a rockos hatásaikat a hip hopos dolgokba."

Sid 2006-ban DJ Starscreamként már kiadott egy albumot The New Leader címmel, ez azonban most más lesz. Wilson zenésztársai rockvonalon ismeretlen arcok: 9 Ballz a gitáros, Big Mike a dobos, A-Roc Impossible a DJ, és egy Jamazz nevű rapper is segít a vokálok változatosabbá tételében. Az albumon olyan dalok szerepelnek majd, mint az első single Hearts That Race, a Nervous Central vagy a tavaly elhunyt Slipknot basszer Paul Gray emlékének ajánlott Flat Lace. „Ez a szám az élet különböző küzdelmeiről szól", mondta Sid. „Így fejeztem ki, hogy mindig ott álltam mellette, és pontosan tudatában voltam azoknak a problémáknak, amikkel meg kellett küzdenie. Nagyon nehéz elénekelni ezt a dalt. Még beszélni is nehezemre esik róla..."

A Slipknot első idei fellépése a június 24-26. közötti Graspop fesztiválon lesz Belgiumban. A csapat ezt követően több Sonisphere-en és egyéb rendezvényen is koncertezik Európában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.